Komiska uppdrag

Två lådor
 
Jag sa ju i förra uppdateringen att jag tycker uppdrag som man har saker på hästryggen för komiska. Storstädning uppe i laboratoriet är nog de mest komiska jag har sett. Först så tyckte jag det var kul att se två lådor stablade på varandra så här och jag fick rida långsamt eftersom det var tungt.
 
 
En massa skräp
 
Men när det här kom på ryggen så spottade jag nästan ut mitt kaffe. Och jag trodde då att det här var det värsta de kunde komma med. Jag hade fel. 
 
Japp, det är en haj
 
O ja, det är en haj på min hästs rygg. Helt klart det bästa uppdraget idag. Annars så hängde man på Sandra på hennes uppdrag men sen så slutade med att hon fick hänga på mig. Imorgon så är jag rätt så uupptagen. Hinner nog logga in och göra de gula uppdragen och sedan lär jag inte logga in förrän efter middag.
 
Jag funderar på att rida runt och fota de platser jag anser som mest vackrast i Jorvik. Vad tycker ni om det? 
 
Toodles. 
 
 

Santa has arrived!

Fanphoto med jultomten in Jarlaheim

Julkänslor är nästan över allt. Det blir så när alla vill ha de nya julkläderna och utrustningen på sig redan nu. Jag har köpt och fått lite men jag lär nog spara med de tills det antingen kommer snö eller när det är lucia. Kanske på lördag när det är första advent. Men annars så är det fortfarande november så det får vänta. King är tillräckligt julig med lite rött på sig. Och jag har i alla fall en mössa och en tjock jacka. 
 
Julgranuppdraget. 
 
Så man har fått börja med lite uppdrag och få möjlighet att förstå hur man kan få julprylar genom julönskningar. Att få upp granarna i Jarlaheim och Silvergladesbyn var roligt och den i Jarlaheim är väldigt fint pyntat. Kan knappt vänta tills imorgon då man får fortsätta. Sandra hade ju något mer tur när det kom med att få julklappar. Hon fick två mössor på en gång och jag fick grejer som jag inte var så jätte förtjust i. Men men, de lär väl komma i framtiden. 
 
Hämta julgranen
 
Sånna här uppdrag då man har något på hästryggen tycker jag är kul fast den här var ju bra komisk. Man såg ju nästan inte vart man red. Och här ser ni också de fina benlindorna jag skaffade till King. 
 
Mer julkulor på kvarnen. 
 
Apropå King så står det just nu 2-1 till honom och jag slår vad om att det kommer stå 2-2 till Hunter imorgon. Jag har så svårt att välja mellan dom. Men jag hoppas jag har valt till slutet av veckan i alla fall. 
 
Här glider Kingen in

Toodles!

Julen kommer!

 
Så det kommer bli en vit jul men inte denna onsdag. Men vi kommer få julkänslor genom speciella juluppdrag. Jag kan knappt vänta tills man loggar in och ser vad man får göra. Är också väldigt pepp på att se vad man kan ha för juliga kläder och utrustning till hästen. Jag kan inte lova att jag kommer bära julkläder eller ha sån utrustning på hästarn, kanske bara för foton men annars så är jag inte riktigt den som klär ut mig. Men jag tror den här uppdateringen kommer vara riktigt rolig. 
 
Toodles!