Lite planer

King fick följa med in i Dinodalen vilket inte var så populärt men han gör som man säger om han får äpple för de. 
 
Har varit lite inaktiv den här helgen och de är pga att verkligheten kom ivägen samt att min bror har suttit vid datorn väldigt länge. 
Men annars så har Sweden International Horse show inspirerat mig och jag ska höra med Alpha Kings ägare, Sabrina Shadowknight, om han tycker min idé är bra. De kommer vara mycket planering men jag tror jag verkligen vet vad jag ska göra för att de ska se bra ut i slutändan. Tänker inte berätta än om vad de är utan de får ni veta när de är bestämt.
Jag vill också varna om att jag kommer vara lite inaktiv här och de är för att jag är i slutspurten nu på min kurs så de är en massa inlämningar och prov jag ska göra.  

Att ha en anledning

Ni anar inte hur kul de är att ha en anledning att logga in varje dag och inte bara träna hästar. Nu loggar jag alltid ut efter att ha fixat så jag sitter på Oden så jag kan bara dra iväg till Dinodalen och göra blåa och letar efter saker för att få bättre rykte och köpa nya saker och upptäcka nya platser och få komma vidare med storyn. Man kommer liksom ihåg varför man började spela SSO från början. Så ja, trotts att mitt verkliga liv är lite krångligt just nu så har jag alltid SSO att försvinna i för att göra mitt liv lite lättare. 
 

Kallterna

Så idag är de uppdatering och eftersom de bara är uppdrag som är uppdateringen så kommer jag inte berätta så mycket om de eftersom jag inte är mycket för sånna spoilers. Men jag ska visa er vad jag möttes av när jag skulle möta Kallterna för första gången. Sen så vet jag inte om de räknas som spoilers men jag lägger upp varningsskylten ändå för säkerhets skull. 
Sen så sa SSO att Hästmarknaden öppnar idag.... Har inte den redan varit öppen i en vecka?
De här skulle vara magiskt och spännande.... Men jag ser inte ett piss. För mig var de som att dom menade alla spelare. De här är något som har stört mig så mycket på senaste tiden. De förstör hela upplevelse. Jag önskar att SSO gör så att när man accepterar ett historie uppdrag så ska alla andra spelare försvinna.Precis som när man kom in i Dinodalen för första gången. 
Fler som stör sig på detta?
 
Tror ni inte SSO är något utav retstickor för vet ni vad som stod bredvid Kallterna? Jo, Fjordingar!
Dom ser ju helt perfekta ut! Så fina och välgjorda. Hade hoppats på att få se den rödbruna som jag hoppas kommer den 10 dec, men de vore lite ologiskt att de har med en häst för mycket när de är bara två. Visserligem hade dom en massa packning men ändå. När man ser på dom såhär så vill man ju köpa båda. Hoppas verkligen att dom har snygga gångarter bara för de kan verkligen förstöra allt för mig annars.