Erfaren ryttare

Så idag på mötet blev jag av med min mästar titel men jag blev dubbad till erfaren ryttare istället. Är så glad för titeln och kommer fortsätta ha event för de är så roligt att hitta på något och folk kommer och har roligt själva. Man har liksom en anledning till att logga in. Som level 15 spelare så har vi inte så mycket att göra förutom att levla hästar. Nu har man vänner och något att göra. 
 
 
Imorgon så är de uppdateringsdag och jag ser verkligen fram imot de. Vad kommer vi få förutom ny musik på fredag? 
 
Slänger in en bild på en bra anledning till att bo i GÅD. 
 

Flyttat

Så jag har flyttat för hösten till GÅD. Dels för att jag vill se hur de är att bo där och så vill jag ha känslan av höst nu när de faktiskt är höst. De är väl något jag önskar skulle hända i SSO. Att de skulle komma mer årstider förutom sommar och vinter. Jag förstår såklart att de kan vara svårt att programera och att de kan ta tid. Men undrar om man skulle kunna ta kodningen dom har i GÅD och ha den över hela Jorvik. Värt att prova eller vad tror ni? Sen så har dom ju regn i Firgrove championatet och för dom som spelade under förra vintern så fanns de områden då de snöa. Skulle man inte kunna ha de över Jorvik också? Dom skulle ju kunna prova under Halloween veckan i alla fall. 
 
 
De jag gillar med stallet än så länge är att de inte är så mycket folk där, att de finns en paddock med små hinder, att de är en ö man kan rida runt och ha mys om man vill, att de finns en lite affär med precis brevid och de sista är att man får mer för att göra stallsysslor där. 
Minus är väl att de inte är så jätte centralt som i Fort Pinta. Men de finns en färja och de är inte så jätte långt att rida för att komma till Ridhuset där de finns en transport. 

Levla med Kailey

 
Loggade in för att se om någon var inne och jag hade då bra tur. Kailey var inne och vi red runt och levla våra hästar. Först hade hon sin Nordsvensk, Bigmother, som var nästan level 15 vilket märktes när jag red efter henne med min level 7 Hades. 
 
De kunde börja såhär...
Och sen var de såhär...

Men vi hade de så trevligt tillsammans och roligt. Hon bytte häst sen när hennes Bigmother nådde level 15 så bytte hon till sin Tinker och så åkte vi till Jarlaheim.
 
Gruppfoto
Och så gick Hades upp till level 8!