Hösttema

Denna period så har vi hösttema i klubben. Lite konstigt kanske när det är så varmt ute, men samtidigt så kan man ju se hösten långsamt krypa in. I alla fall, detta innebär jackor och handskar, något som jag inte har något problem med för jag älskar, både irl och i sso, att komma på stilar till höst och vår. Ser verkligen fram emot den här veckan. 

So tired....

En bild som jag la upp på mitt IG konto...
Japp, jag är rätt så trött efter igår med shopping, träning och fest. Kom hem typ 1 på natten och slockna i sängen på en gång. Men nu får man ta och dricka kaffe och ta nya tag för idag så ska jag volontera för BRIS igen och sedan middag + bio med pappa och brorsan. Ska nog bli en bra dag det här ändå. 

Saturday!!!

Tränar öppna med Fendi
Idag blir det typ ingen sso alls. Kommer logga in för att fixa stallhjälp på eftermiddagen, men annars blir det inget. Ska shoppa, träna och sedan på fest. Awesome Saturday!!!
Igår så spelade jag World of Warcraft med min käre bror. Var riktigt längesen jag spelade det sist och det har deffenetivt gjort spelet roligare och snyggare. Man kan spela gratis upp till level 20 om ni vill testa.