Halva dagen borta

Minns ni att jag sa att Hero inte passar i de nya setten. Det var tydligen fel. Eller vad tycker ni? Jag tyckte de blev bra ändå. 
I alla fall, lite sur på mig själv för jag har typ sovit bort hela dagen eftersom jag somnade 6 i morse. Missade lördagsfrukosten och kom inte iväg med mamma för att shoppa. Jaja, det blir bio ikväll i alla fall. 
Håller just nu på att planera inför första kadrilj-träningen som är på måndag. Hoppas det blir bra. 

Fortsatt letande

Sånt här sysslar jag fortfarande med på nätterna. Fast just nu letar jag bara efter extra intressanta fyndplatser för det enda jag saknar just nu är elitridbyxorna. Får däremot bara allt annat jag redan har däremot så är lite irriterande. Men sätter man på något på youtube eller en film så kan man rida runt där en stund. 
Kan ju också nämna att jag var väldigt nära på att köpa en häst igår. Det som rädda mig var tiden. Det var 2 på natten så misstänkte att jag inte tänkte logiskt. Höll på att bli en till Frieser dessutom. 

Planer i helgen

Som vanligt så är jag lite off idag och på helgen. Detta för att jag har saker inplanerat med både rep och familj så lägger SSO åt sidan lite. Hoppas ni får en trevlig helg också!