Reining tävling i Alpha Kings

Idag så var det äntligen Savs reining tävling. Tråkigt nog så var vi bara två som tävlade, men det var ju en fredagkväll så det är inte så konstigt att folk har annat för sig. Det var planerat att Sav skulle gå igenom momenten för dom som inte kände sig så säkra på dom, men varken jag eller Sara kände att vi behövde det så vi gick direkt över till tävlingen. 
Först ut var jag och Coffee, och det gick riktigt bra.
 Sen var det Sara som det också gick bra för, tycker jag. Dock så hade jag tur med att hon råkade göra en liten miss. Så i slutändan så vann jag med 45 poäng och Sara kom tvåa med 44 poäng. 
Så Coffee fick en morot som belöning för att ha gjort en tävling när han är i slutet på sin träning. Så stolt. 

Ice Cream Dream

Ett hus som tog mig två dagar att bygga. Mest för att jag tappade lusten, sparade och fortsatte typ två dagar senare och kom på att det var färgen på huset som fick mig att inte gilla det. Det var lite för tråkigt, så jag slängde in en stark röd i det hela. 
Huset heter samma sak som rubriken och kan hittas i galleriet. Vill ni ladda ner fler utav mina hus så kan ni söka på mitt EA konto som är Blackiebilly. 
Vill också berätta att nästa vecka så kommer det en ny patch till The Sims 4 och gissa vad den kommer innehålla..... DISKMASKIN!!!!! Helt gratis så ska vi äntligen få en diskmaskin för att den 11 augusti så släpps ett nytt stuffpack med köktema, vilket innebar nya saker att dekorera och använda, samt en ny funktion vad jag förstod. Me so happy! Jag älskar att dekorera kök. Kanske ska ta och göra ett rum bara och dela på galleriet.... hmmmmm

Diablo

Namn: Antiangel
Tilltalsnamn: Diablo
Kön: Hingst
Född: 2008
Ras: Morganhäst
Lynne: Har väldigt svårt för att stå still när man är ute, men älskar att bli ompysslad i stallet. 
 
Diablo hittade jag uppe i Firgrove bland några nya morganhästar som kommit till ön. De har fått resa en bit då de är från USA, men när man såg på Diablo så såg det ut som att han inte gjort en 12 timmars resa alls. Han travade runt där i hagen och visade upp sig. Han var bara för vacker för att rida därifrån. Jag blev rätt så chockad av hur snäll han var när man gjorde iordning honom för provridning och red runt på honom. Trodde han skulle vara mer hingstig. Men ja, det kommer fram när man står still, men det kan ha med hans unga ålder att göra också. Vi får väl se.