Distansritt

Idag höll Martine distansritt igen. Något som jag tycker är väldigt roligt. Det var ett långt lopp med två groom pauser. Jag var också dum som var på andra tankar vid ett ställe och red lite fel, men blev inte diskad för det. Kom ändå in först vilket inte var mitt mål för dom hade priser till vinnaren och tvån som skulle ha blivit lite awkward om jag kom etta eller två. 
Men något som är roligt är att det verkar som att det finns planer på att hålla en distansritt med PKS. Det kommer bli spännande!
 

Antagligen sista priset för i år

Fick en till kjol som pris från skattjakten i år. Antagligen sista jag får också om jag hinner in imorgon innan dom stänger servrarna. Känns lite trist för jag hade velat ha mer nya saker, men det får väl vara och det kommer alltid nya saker till spelet. 
Sen måste jag fråga vad det är för fel på launchern? I helgen så verkade SSO fixa något bakom kulisserna och efter det så får jag alltid ta upp och ner launchern tills den slutar krasha. Har fler detta problem? 
Vad tror ni kommer imorgon förresten? Jag hoppas på nya hästar trotts att jag varken är klar med Dandy eller Spök. Men det får väl vara lite trångt i stallet tills någon utav dom är klara. 
Midsommargrejerna försvinner nog. Men kan vi få ett ställe omrenoverat? Nya uppdrag? Nya kläder och utrustning i gallerian?

Vi har en vinnare!

Idag så hölls den sista grenen i min och Savs fälttävlan som var terrängritt. Deltagarna fick rida Firgroveloppet en och en, och den med snabbast tid vann grenen. Efter det resultatet så kunde jag räkna ut vem som vunnit hela fälttävlans tävlingen. 
På tredje plats kom Martine Silverstone och hennes Arabiska Fullblod, Smokepepper, med 40 poäng. 
På andra plats kom Isabella Mcforest och hennes Andalusier, Moonblood, med 50 poäng. 
Och på första plats kom Hanna Zebrapie och hennes Friser, Thunderking, med hela 60 poäng. 
Alla har kämpat på väldigt bra och några missade en gren pga väldigt tråkiga anledningar så som inte kunnat logga in eller en ponny som inte ville lastas irl. 
Men nu är allt över och ni ska snart få veta vad jag ska hitta på härnäst....