Luna i topp tre

Luna har nu deltagit i sitt första championat efter att ha avslutat hennes träning och stått på vila ett tag i stallet, och vi kämpade om en topp tre plats genom hela loppet. I slutet så kom vi 3:a efter att jag gjorde en miss som hade kunnat gjort oss till 1:a men jag bedömde avståndet så vi red in i ett träd. Rätt så otroligt att vi kom 3:a efter det. Men är väldigt stolt över henne så hon kommer nog få bli min tävlingshäst i championaten. Har nog aldrig haft ett sto som tävlingshäst. 
Om det blir tävling i klubben där quarter och fjordhästar är tillåtna så lär hon få delta också då Armani fortfarande under träning. Sen så stör det mig fortfarande att de inte fixat hovarna på på den vita quarterhästen. 
Kan någon berätta för mig vad det här är? 
Har sett det nu i några dagar och kan inte förstå hur dom gör den. Det finns ingen ny emote vad jag har sett så jag undrar om det är en bugg. Vet ni? 
Blev inget tantdisco för mig igår. Hade ingen direkt lust, utan jag satt och såg på filmer istället och bara tog det lugnt. Och idag är det morsdag så jag ska spendera tid med min mamma. 

Varför Paints?

Något jag har undrat över är varför dom ger oss en nya Painthäst, något som vi redan har, och inte en ny ras? Det finns flera raser som dom skulle kunna ge oss med Quartermodellen, så som Mustang, Rocky Mountain Horse eller en Amerikansk travare. Finns mycket fler hästraser från USA och många blandningar också, så som Quarab (Quarter+Arabiskt Fullblod) eller Arappaloosa (Appaloosa+Arabiskt Fullblod). 
Jag skulle tycka det var smartare av dom att ge oss nya raser och sen ge oss nya Painthästar. Eller betyder det här att vi inte kommer få Mustanger kanske? 
Vad tror ni?