Fler hästar till Ironlee-kontot

Jag berättade att jag eventuellt skulle köpa hästar till mitt andra konto tidigare, och nu slog det mig att jag måste ju åtminstone köpa en häst som är köldtålig häst. På det måste jag skaffa en ponny för att kunna slutföra det uppdraget. Lite drygt, men men. Jag ska i varje fall köpa hästar som jag inte har på mitt andra konto. I alla fall försöka. 
Jag har också kommit på ett tema som alla hästars namn ska gå på. Min starthäst heter Honeydew "Simon" som då kommer ifrån Yogscast, en ensamble of youtubers som gör otroligt roliga och bra videos, som jag följer varje dag. Jag har därmed bestämt att de nya hästarna (och ponnyn) ska döpas efter någon utav de som hör till Yogscast. Jag har en rad namn bestämda och vet också vilka två hästar som jag först kommer att köpa. 
Detta ska faktiskt bli roligt. 
Detta är Minicherry "Kim"....

Vart och när kommer vi få se nästa makeover?

Först var det Moorland, sen slottet och senaste var Fort Pinta. Tre platser som har fått totala makeovers, uppdatering av grafik på byggnader och ofta mer liv på platserna. Många blandade känslor om dem, men i slutändan verkar folk mest positiva. Vissa har svårt med förändring, men även i onlinespel kommer man få se förändringar, speciellt om spelet vill hålla en hög standard. 
Men vart kommer det att uppdateras härnäst? De platser som än inte har fått sig en uppdatering, och som skulle behöva det, är; Silvergladesbyn, Valedale, Firgrove och Vingården. Om de följde en speciell ordning så skulle nog Silvergladesbyn vara den plats som står på tur. Jag hoppas även på det. Byn är den mest centrala plats på hela Jorviks karta. Väldigt många hänger där, shoppar, pratar i globala, utför uppdrag och klubbrummet är där. Dessutom ligger det uppdaterade slottet precis brevid och det ser lite off ut när de är olika grafiker. 
Jag tycker att de bästa med uppdateringarna är att platserna får sin egna personlighet. Visst de har de nu, men jag tycker den är rätt subtil. Det är ingen wow-faktor när man rider in där. Nu så har Moorland och Fort Pinta den känslan. Man får en varm känsla när man är i Moorland; det känns som hem eller att det är ett varm välkomnande. Fort Pinta ser mer ut som ett fort nu och när man rider mot Fort Pinta får man wow-faktorn. 
Vingården för mig är verkligen ett ställe som jag tycker behöver göras om. Första gången man kommer dit så ser det rätt dött ut, tråkigt och plastiskt. Det är när man har gjort alla trädgårduppdragen som får det att kännas mer hemtrevligt. Men jag tycker att det ska vara pricken över i:et, inte själva i:et. Gör de om Vingården hoppas jag på att se mer texture och färg. Det ska kännas mäktigt att vara där. Silverglades hästsportcenter heter det ju. Det ska kännas som att man kommer till Strömsholm. För er som inte vet vad det är för plats så är det i princip ett utav svenska hästvärldens paradis. 
Jag hoppas verkligen på fler makeovers av dessa platser och att det händer snart. 

Welcome Home

Denna Let's build är något annorlunda än mina andra videos. När jag spelade in hade jag lyckats kryssa i en ruta som gjorde att så fort videon blev större än 4 GB delades de upp i en ny film. Slutresultat, 26 filmklipp på ett och samma bygge, och då var det bara bygget utav huset. 
Jag bestämde då att jag skulle göra det på ett annorlunda sätt. Detta kanske är något för de som dessutom tycker att fulla Let's builds är för mycket. Det är lite mer utav en time lap. Jag hoppar rätt så mycket i byggandet; en minuten så jobbar jag med en grej till att plötsligt göra något annat och man ser att saker har hänt på huset som man inte har fått se. På det så har jag inte spelat in när jag dekorerar, detta är för att det tar så lång tid för mig att göra det och jag vet inte om det är så roligt för er att titta på det. Därför testar jag med att bara ta bilder på varje rum uppifrån. Detta kanske jag gör på ett annat sätt nästa gång. 
Lämna gärna någon kommentar om ni tyckte denna video var bättre eller om ni gillade mina andra bättre.