Våra böner har blivit besvarade!

Bild tagen av Zelda Silentforce
Åh, som vi har sagt att vi vill ha en uppdatering av denna ras. I alla fall jag! Jag ser verkligen fram emot de nya animationerna och kanske en ny kroppsmodell. Jag vill ha stora extravaganta gångarter i underbar form. 
Ååååhh, hur länge ska vi behöva vänta?! 
 

Vad hände förra sommaren?

Bilden tog jag när vi fick en ny uppdragsserie i Juli 2015...
Jag sitter här och försöker intala mig själv om att sommaren inte kommer vara så spännande för SSO. De på kontoret tar semester och jobbet på uppdateringarna dalar lite. Men så undrade jag vad vi fick förra sommaren. Jag gillare inte att tänka tillbaks till den tiden då jag hade det väldigt tufft med hunden och min egna mentala hälsa, men jag gick in i arkivet och kollade vad vi fick i juli 2015. 
Fort Pintas strandparty var ny då och en rätt stor grej. I år, inte så stor, men men. Vi fick den uppdaterade Morganen, så vi lär få en häst rätt snart också. Mycket spännande. Sen så fick vi uppdragsserien med Marley, någon utav mina favoriter faktiskt och eftersom det hände en del saker i Epona för några veckor sen, kan man anta att vi kommer få en uppdragsserie även denna sommar. 
Minns ni denna bugg som hände i augusti? Själv hade jag glömt bort den. Haha!
I augusti förra året kom isberget till Jorvik för första gången. Kan den dyka upp igen även denna sommar? Något annat som lär komma tillbaka är Jorviksstallets öppna hus. Ser fram emot den faktiskt. Det var roligt!
Så vi har nog lite att se fram emot denna sommar. Men en del kommer väl vara återkommande från förra året.
Vad hoppas ni händer denna sommar?  

Tim är tillbaks!

Tim är tillbaka på Fort Pinta stranden och vi fick göra samma uppdrag som förra året. Men denna gång spelade jag in allt! Det var riktigt roligt att göra Tims röst. Videon kommer vara uppe på fredag och dagen efter det så kommer jag ha en video om de två första dagarna man gör Felix skattjakt. 
Annars så kom det ett väldigt blått utrustnings sett till hästen i Gallerian. Inte för mig som vanligt. Annars har jag inte mycket att säga. Jag hoppas faktiskt på nya hästar och det börjar nog bli dags för det, om de följer sina rutiner. Vad hoppas ni på kommer då? En uppdaterad ras som redan finns i spelet, eller en helt ny? 
För er som inte gjort midsommaruppdragen än så har ni till den 20 Juli på er. Rätt länge om ni frågar mig. Oh well. See ya, dude!