Jarlaheims öde

Det är många gånger jag har skrivit här om hur tråkigt det är med att så många butiker i Jarlaheim är stängda och känns bortglömda av SSO som slänger in allt nytt i Gallerian. Visserligen, fortfarande tråkigt att de inte öppnar stängda butiker och fyller på med grejer där istället för att fortsätta fylla gallerian.
Men, det slog mig när jag tittade på Esmes ride through av SSO som jag kom ihåg den förra borgmästaren. När man kommer till Jarlaheim får man träffa en massa människor som berättar hur underbart det var när Evelyn var borgmästare, men nu är hon borta och den nya är inte så bra. Vilket jag kan hålla med om. Men då kom jag på att detta med de stängda affärerna ska vara så, för att visa hur öde det är i Jarlaheim nu när Evelyn är borta. Det är inte bara affärerna, det är ju ogräs som växer också. Det känns som att det inte är någon som tar hand om staden. Det finns en massa folk som kan, men ingen ledare. 
Om Evelyn skulle komma tillbaka, vilket lär dröja väldigt länge, så kanske alla affärer öppnar igen. Vi får hoppas det i alla fall, för Jarlaheim som är ett så mäktigt ställe känns så sorgset just nu.  

Första dagen

Dessa nya uppdrag har en väldigt dramatisk början. Men som vanligt så har man svårt att hänga med på pga allt folk. Jag missade helt en ny animering som SSO teamet måste ha jobbat med länge pga av allt folk. SNÄLLA SSO fixa så man kan ta bort alla spelare! Jag vet att man kan vänta några dagar så det avtar, men har dessvärre inte tålamodet för det. 
I alla fall, denna uppdragserie är väldigt spännande ändå och vi får träffa nya karaktärer. Ska inte spoila så mycket mer, men ger min slutliga uppfattning av uppdragsserien när den är klar. 
Det står såhär på nyhetssidan: Med alla skoj prylar (och kanske ytterligare något till som kommer att poppa upp någonstans…), så hoppas vi att ni får en fantastiskt kul vecka!
 
Vad menar dem med det? Om ni hittar något nytt där ute så får ni gärna hojta till! Jag är rätt så dålig på att se sånt själv. 
De nya kläderna i gallerian var fina, dessvärre gillar jag inte pastellfärger så inget som hamnar i min garderob. Jag älskar våren, men nu kommer alla pastellfärgade kläder och utrustning. Lite tråkigt. 
Men detta var veckans uppdatering. Jag ser fram emot att avsluta uppdragsserien och så ser jag fram emot nästa veckas uppdatering som vanligt!

Nya quests!

Många har kanske märkt av de nya NPCerna som kom till spelet förra veckan. Nu får vi träffa dom! Ser fram emot att få lite att göra i Epona igen. Men lite långt att åka för mig från Valedale. De borde verkligen skaffa en färja till Epona!
Jag kommer inte filma in detta eftersom jag kommer få göra uppdragen i min let's play, så känns lite dumt att filma det två gånger, plus, när jag kommer dit med let's play kontot så kommer det inte vara lika mycket folk som gör uppdraget som det kommer vara idag.