Det är en stor dag för Star Stable Online

Jag är rätt glad att jag han med detta innan servern bestämde sig för att det var för mycket och inte riktigt funkar just nu. Jag hade velat ta lite bilder också och helst spelat in vinteruppdragen, men det får väl vänta tills imorgon i alla fall. 
I varje fall, det här är otroligt! Det är så vackert och jag är så glad. Det är inget glitter överallt, det är stilrent och mysigt. Hästarna har en varsin box och det går att öppna dem. Håller fortfarande på att lära mig detta med sorteringen. Skulle ju vilja ha alla mina Islandshästar tillsammans närmligen. Men men, jag klurar nog ut det när jag har tid och lust. 
Jag uppgraderade mitt stall till max för att jag vill kunna ha så många hästar som möjligt hemma. Så man inte glömmer dem liksom. Men hagen är ju underbar! Det är så smidigt och underbart att hästens humör inte påverkas alls. 
Ljuset i stallet är också perfekt, speciellt vid garderoben, så man ser hur outfiten ser ut. Nu ska jag väl inte säga hurra innan jag sett stallet i kvällsljus. Har ju en tendens att fixa ihop outfits på kvällen/natten. 
Det är fint med de där extra rummen som finns mellan boxarna. Men jag förstår inte direkt vad de ska vara till. Är de bara där för att vara där? 
Jaja, ni får se på videon för att se hela min reaktion på när jag går in i stallet för första gången. 
Asså det är inte sant!!! Redan nästa vecka?! Det lär väl komma en trailer i veckan. Men jag får ju lite känslan av att området kanske inte är så stort som Epona är. Eller ja, man förstår det bara av att området heter Jorvik City. Liksom, Jorvik City är inte ett helt område utan ligger väl i ett område? Vi får nog svar på detta i veckan som sagt. Så hypa!

Maria håller dressyrlektion

Som ni ser så blev det en dressyrlektion för Lipizzaner. Det var inte meningen, men av någon anledning ville vi alla ha en just till denna lektion. Tyckte vi lyckades jäkligt bra med att ta en av varje färg dessutom!
I varje fall höll Maria lektion där vi gick igenom lite enkla begrepp, samt göra lite olika övningar. En övning som jag gör ofta på mina lektioner, och som jag tycker är rätt simpel, är rätt svår faktiskt. Mycket enklare i verkligheten än i spelet. Haha! 
Det var i varje fall en mysig lektion och jag ser fram emot fler från Maria. Imorgon ska Frida hålla terränglektion!
Maria gör en liten dans medan vi rider i en volt runt henne....
 

It looks amazing!!!

Asså titta så vackert!!!! Jag kan knappt bärga mig till på onsdag. Det ser helt fantastiskt vackert och realistiskt ut. 
Lite funderingar; kommer vi ha användning av spolspiltan eller är den bara där för fint? Kommer vi kunna organisera hästarna själva? Kommer det vara hemskt blått glitter överrallt? Kommer vi kunna öppna boxarna eller kommer vi få ut hästen på något annat sätt. 
Annars är ju stallet som en dröm tycker jag. Alla hästarna har sin egna box och till och med en namnskylt. Vi ska kunna byta färg på någonting. Undra vad för färger det skulle vara och hur mycket får vi ändra mån tro? 
Jag undrar också om vi kommer kunna se utsidan av stallen? eller kommer hemstallen se ut som de gör och när man går igenom dörren kommer man till detta? Lite konstigt, men nu ska vi inte vara allt för petiga. 
Kan det inte vara onsdag nu!!!