Slenderman with Comet Hawks

Vi har skräcktema vecka i klubben och den startades med Slenderman i Gyllenbladsskogen. Frida höll i eventet och vi körde det med lite olika twister. Först var det den vanliga; alla får trava runt och Slenderman får rida i kort galopp. Men så la vi på twisten att man får rida iväg i full galopp om man ser Slenderman, vilket gjorde det hela lite svårare och Slenderman fick vara lite mer listig. Och sista var att man inte fick hoppa för att göra det svårare att komma undan.
Det var väldigt roligt och speciellt att vara Slenderman var roligare. Därför var jag nog det mest. Hihi! Jag hoppas jag kan vara med imorgon då Frida har hittat på en ny version av en lek jag aldrig varit med i förut. Men jag ska få min hemtenta imorgon så det kan bli så att jag är lite frånvarande fram till torsdag. Just so you all know!

Star Stable går äntligen med vinst!

Min käre far delade en artikel till mig som han trodde jag skulle gilla. Jag är inte mycket för att läsa i tidningar men detta var väldigt roligt att läsa. Det är Svenska Dagbladet som skrivit en artikel i Näringsliv om Star Stable Online. Sammanfattningsvis berättar de att spelet gör sin första vinst i år! Måste ärligt säga att jag inte hade en aning om att det har gått dåligt för spelet tidigare. Trodde det låg på plus-minus-noll. Men de har faktiskt gått back fram tills nu. I år har Star Stable Entertainment (SSE) dragit in ca 140 miljoner kronor! Förra året låg det på 89 miljoner. Därmed är det alltså en mycket större summa som SSE har dragit in på bara ett år. Grattis! 
Det som får mig att bli ännu gladare är det faktum att det är vi, vi som bloggar, youtubar och instagrammar om våra äventyr på Jorvik som ger SSE den marknadsföring den behöver för att växa så mycket. Det nämner de i artikeln så ni inte tror att jag ljuger. Vi ska alltså också ha en klapp på axeln. 
Blev lite förvånad över att den största marknaden finns i USA. Kanske inte jätte förvånad men trodde faktiskt spelet var större i Europa. Spelet finns på 11 språk och det ska bli 13. I den närmaste framtiden kommer spelet snart finnas på både turkiska och portugisiska. Därmed kommer länder så som Turkiet, Cypern, Portugal, Brazillien mm kunna spela på sina egna språk. Inte för att jag tror de redan gör det eftersom spelet finns på engelska. Men de lite mindre barnen i dessa länder som inte riktigt kommit till den nivån i andra språk, kommer nu kunna spela.
Man blir väldigt glad av att läsa att SSE är nu en utav de största spelutvecklarna i Sverige. Men de är ingenstans i närheten av Mojang som skapade Minecraft och de som skapada Candy Crush Saga. 
Hur som helst tycker jag att detta faktiskt bör firas på något sätt. Kanske ta en bulle eller något idag. För detta tyder på att vårat älskade spel kommer leva kvar mycket längre nu och det kommer utvecklas mer när de faktiskt går på vinst.
Om ni vill läsa artikeln hittar ni den här >>här<< 
Grattis SSE! Ni förtjänar detta!

8 uppdateringar

Gammal uppdragsbild 
Ja, det är så många uppdateringar som har gått sen vi fick ett riktigt uppdrag. Jag räknar inte uppdrag som återkommer varje år som till exempel Le Goon och Halloween. Just för att vi som redan har gjort dem får inte göra dem igen. 
Det har ändå hänt en del i spelet som gör att man först inte tänker på hur längesen det var. Födelsedag, Halloween, Lippizzaner, ett gäng gråa hästar och grodor har kommit till spelet undertiden. På det, lite sneak peeks på de nya hemstallen och en del problem som gjorde det svårt att spela. 
Men när jag satte mig ner och tänkte efter hur längesen det var, kunde jag inte komma på det. Därmed gick jag till Star Stables nyhetssida och bläddrade tillbaka, ett finger åkte upp för varje uppdatering som inte var uppdragsbaserade. 8 fingrar hade jag innan jag kom till något som kändes som ett riktigt uppdrag. Det var ponnymysteriet på Sydhoven. 8 uppdateringar = 8 veckor sen. Det är ungefär två månader sen alltså. Det är lite länge kan jag hålla med om. Speciellt när det finns så många uppdragsserier som är ouppklarade. 
Därmed hoppas jag verkligen att nästa vecka kommer det något. De har sagt att fortsättningen på Ponnymysteriet skulle fortsätta innan årets slut. Kan det vara den de jobbar på? Men vad hände med uppdragsserien i Epona då? Den där någon man var förgiftad och fast i en bunker. Hans son är fortfarande påväg dit och vi måste stoppa honom! Visserligen verkar han inte veta hur man hittar till bunkern eftersom han går runt i cirklar i sin trädgård fortfarande. Men vem är jag att dömma....