Äntligen lite klubbtid

Ja! Idag var sista dagen jag hade med grupparbetet. Efter redovisningen så drog jag hem och nu tar jag lite långhelg. Ioförsig kommer jag inte vara helt ledig då jag ska läsa en del och jag ska försöka lägga lite tid på min youtube kanal så jag har lite att lägga upp inför nästa vecka. Lite SSO let's play och en outfitvideo borde jag få till. Vad sägs som dressyroutfits? 
Men idag lyckades jag i alla fall få hänga med klubben. Det började med lite levelhäng med några st och sedan var jag med på event. Det var Emma som höll i en Zombiekull. Riktigt roligt! 
Nästa vecka kommer jag ha lite mer tid till datorn, hoppas jag i alla fall, och jag ska hålla lektion på torsdag. Vad är fortfarande frågan men något blir det. 
Snart fyller SSO år! Ser verkligen fram emot detta då de fyller hela 5 år. Spelet har verkligen förrändrats snabbt på bara 5 år och man kan knappt tänka sig hur det ser ut om ytterligare 5 år. 
Intressant fråga; hur tror ni att spelet kommer att se ut om 5 år? 
 

Fashion Week är tillbaka

I videon pratar jag om hur mitt liv ser ut idag och på slutet tackar jag er för att jag har nått 200 subs på YT
Dagens uppdatering var inte så stor för de flesta. Fashion Week är tillbaka i Gallerian och de som redan ha fått göra uppdragen får inte göra dem igen som vanligt. Vi får helt enkelt bara kläder denna vecka; lite mer än vanligt ioförsig. Jag har faktiskt inte varit inne i lokalen där de håller modeshowen. Verkar inte vara något nytt där. 
Kläderna var riktigt snygga faktiskt. Väldigt höstinspirerat och skorna var sjukt snygga! Så glad att höstkläderna börjar komma in nu för de, tycker jag, är de snyggaste kläderna. 
Annars, som sagt, var det inte så mycket mer i uppdateringen. Jag ska spela in uppdragen på Wiselee-kontot inna Fashion Week försvinner. 
Men vi ska inte hänga läpp för det här. Nu har vi kommit in i höstmånad och det betyder att vi har många stora uppdateringar framför oss att hypa för. 
Skojigt va? 

Onsdag!

Ja, nu är det onsdag igen! Jag vet att många av er kommer in kollar här för att se vad jag skriver om uppdateringen. Men som jag skrev tidigare, i typ måndags, så har jag väldigt långa dagar i skolan. Idag har jag ingen anning om hur länge jag sitter. Jag hoppas på att vi inte sitter för länge men det har jag haft fel om de senaste dagarna. Jag hoppas också på att kunna spela in idag. Jag får helt enkelt hålla tummarna för detta. 
Men jag kommer titta på uppdateringen när jag kommer hem idag. Men så ni vet kommer det inte upp någon video på min youtube förrän efter middag och jag kanske inte skriver om uppdateringen förrän imorgon.
Men vad kommer att komma då? Fashion week känns ju rätt troligt. 
Ha en bra regnig dag!