Små make overs?

Stora områden blir successivt uppdaterade, men det finns en massa små ställen som skulle behöva liter mer kärlek. Så som platsen på bilden. Fyra viktiga stenar som är placerade på ett relativt tråkigt sätt med en tråkig omgivning. Det är något man bara rider förbi om det inte vore för att de lyser rosa. Rätt tråkigt när det ändå är en så viktig plats. Det är här vi får veta att vi har otroliga krafter. Det borde vara mer uppseendeväckande. Kanske mer att ingen har varit där på länge? En massa blommor som växer lite vilt men man ser ändå en nyans av stigar till varje sten. 
 
Andra små platser som behöver mer uppmärksamhet är t.ex. Nilmers Högland och Doyles Kapell. Notera att båda platserna ligger väldigt nära områden som har blivit uppdaterade redan. Jag är lite fundersam till varför de inte fick vara med i make overn. 
 
De kommer nog uppdaters i framtiden, men det kanske inte blir en lika stor grej av det. Vi får helt enkelt vänta och se. 

Kommentarer:

1 Renee E:

Ja, det här du rätt i, faktiskt samma med Firgrove, varför fick inte Andy och hans lilla skjul en liten uppdatering? Hm...

2 AlanisMoonstorm:

En dröm är ju att de gör små uppdateringar i miljön här och där som en del av de små uppdateringarna. En uppdatering kanske träden i hollow woods bir uppdaterade, i en annan blir tallarna i fg-området uppfräschade. I en tredje får vi bättre marktexturer etc. Det vore väldigt trevligt och iom att en kan avsätta en eller två modellerare och en eller två texturerare på det bör det inte dra ned så mycket på produktivteten kan en tycka. Det finns många delar av miljön som verkligen behöver ett lyft för att inte se konstig ut brevid de uppdaterade områdena.

Kommentera här: