En fantastisk hoppbana!

Återigen fick vi en fantastisk hoppbana av teamet och jag tycker nog att den här är bättre än den på Jorviks öppna hus. Varför säger jag så då? Jo, för den här kändes så verklig. Visserligen hade Öppna husets bana ett trippelbar, men den här hade vattenhinder som var helt otrolig då de reagerade om man landade för nära eller i hindret. Teamet har blivit så mycket bättre på att göra hinder och att ge oss variation på banorna. 
 
Det jag också tyckte var bättre med denna bana var hur de hade dekorerat den. Jag personligen tyckte det var lite mycket med alla fyrverkerier på Öppna huset banan samtidigt som jag ogillar fyrverkerier runt djur i huvudtaget. Så denna bana var mycket trevligare att rida runt på när de hade fina krukor med blommor istället. 
 
Måste väl erkänna att dessa två banor är båda kortvariga. Jag hade velat få en bana en ny hoppbana som stannar kvar, men samtidigt verkar denna Horses of Jorvik (HoJ) vara väldigt intressant. Kommer framtida banor bara vara olika former av hoppning och terräng eller kan det komma andra grenar så som distans eller western? Vi kan bara vänta och se såklart, men man kan alltid hoppas. 
Om ni läste det Guillermo sa eller kollar i min video, berättade han något väldigt intressant. Han sa på engelska "...as a wild horse in the wilderness east of Firgrove!". Detta är väldigt intressant för det kan ju vara en hint att det kommer finnas fler vildhästar i Firfall. Fast han kanske menade Urhästarna som vi redan vet kommer från Firfall och ska vara fria, men det kan finnas fler sorters vildhästar där. Nu får vi ioförsig se när vi får se Firfall eftersom deras arbete på området blev avbrutet p.g.a. tidigare händelser. 
 
Vad tyckte ni om denna hoppbana och vad hoppas ni på för framtida HoJ-banor?

Terminens första uteritt

Idag höll jag terminens första uteritt med klubben. Det var en mysig ritt längs Jorviks vägar där jag påminde dem om ridlektionsregler och berättade om mina planer för denna termin. Givetvis fick de även lämna önskemål av vad de vill ha som ger mig mer idéer att göra event på. 
 
Det var så mysigt att hålla event igen och jag har saknat klubben så mycket. Jag ser verkligen fram emot alla event jag kommer hålla denna termin samt att få vara med på andras. Ska bli så roligt!

Vi är åter igång

Vi har haft ett långt sommarlov i klubben av flera anledningar, men idag hade vi vårt första möte och även en rolig lek för att kicka igång höstterminen med leenden på läpparna. Det var många punkter som skulle tas upp; förändringar och önskemål. Men det strömmade in en massa roliga önskemål som vi ska försöka uppfylla under terminens gång. Ett vinterridläger är ett exempel som jag ser fram emot.
 
Efter mötet höll Maria och Frida i en lek som heter Paparazzi. En väldigt rolig lek som gick ut på att man skulle hitta saker som de har nämnt, ta bild på dem och skicka till Frida på Kik. Det var inte många saker vi skulle hitta, men de var svårt. Denna lek måste vi köra igen för jag tyckte det var väldigt roligt som sagt. 
 
Nu ser jag fram emot att hålla event och vara med på andras. Jag ska hålla mitt första på tisdag; en mysig uteritt för att kicka igång höstterminens ridlektioner.