Svåra men roliga nya banor i Mistfall

Vi börjar närma oss årets slut och idag kom den näst sista uppdateringen för i år. Det var ingen gigantisk uppdatering, men en liten påfyllning i Mistfall bestående av två nya banor. Den första som ska vara lätt var rätt lång med ett nytt hinder som ni kan se på bilden. Resterande hinder var stockar som inte direkt är något nytt. Men det är alltid roligt att se nya hinder i spelet. Det här var ett riktigt snyggt valv av trä och sten. Den förekom även på den svåra banan, men den banan hade inte lika mycket hinder utan gick mer ut på att ta de svåra svängarna i backar. De är en del stenar som kan komma i vägen som man får hålla lite koll på. 
Skyltarna som har sett ut på samma sätt sen spelets start har äntligen fått ett nytt utseende. Gillar speciellt hemstallets skylt nu. Inte riktigt lika klottrig, utan mer detaljerad och stilren. Det är verkligen underbart när sånna här småldetaljer får sig en uppdatering för det gör så otroligt mycket i spelet. 
 
Jag vill också prata lite om den här sadelväskan jag äntligen lyckades köpa men som kom i förra veckas uppdatering. Den är så otroligt snygg och ser användbar ut även om man inte har något husdjur eller annat med sig. Den liksom fungerar som den är. Vill ha denna i fler färger! 
 
Som sagt inte så mycket mer kom idag. Men de ska vi inte vara ledsna för eftersom vi har fått så mycket de senaste månaderna och nästa vecka lär vi väl få nyårsuppdateringen. Sen är det slut på det här året och det börjar bli dags för mig att göra en årssammanfattning. Jag har väldigt mycket att skriva om detta år. 
 

Kommentera här: