Bloggutmaning dag 2: Min Starthäst

Min fina Frosty skapade jag sent en natt eftersom jag började spela mitt i natten. Jag satt nog rätt länge och tittade på alla färger, men just då i min rätt trötta hjärna tyckte jag att appelkastad skimmel är snyggt med en mörk grå man. Visst är han snygg, det tycker jag i alla fall, men såhär i efterhand skulle jag kanske inte ha något problem med att byta färg på honom och till och med kanske byta namn. Usch så hemsk jag är egentligen som tycker så. Men jag vet inte. Lika mycket som jag tycker om honom så vill jag ha en annan färg som jag tycker är så snygg och som är rätt ovanlig på starthästarna. Men men, man får väl se om den dagen kommer då man kan göra om sin starthäst. Vi kan ju göra om våra avatarer så jag ser inte varför vi inte skulle kunna göra om våra starthästar. 
Min kärlek till Frosty har växt med åren och då måste jag vara ärlig med att min kärlek för honom var på 0 när jag började spela. Jag såg ju alla fina Andalusier och Frisrar så min lilla stela och fyrkantiga starthäst var rätt trist. Jag kan förstå att alla som spelat sen Star Stable Online startade har en helt annan relation till sina starthästar än vad jag hade. Fast med tiden så växte, som sagt, min kärlek för honom trotts att han var lika stel och fyrkantig. Jag förstod att han är en avspegling av hur jag är som person i och med det val av utseende jag gjorde i början. Så kanske att byta färg på honom är en dum idé, å andra sidan har jag fått höra att jag "blommat ut" det senaste året så det kanske är därför jag vill ändra honom nu eftersom han är från en tid då jag hade det jobbigt. 
Efter uppdateringen på starthästarna har dock min kärlek för honom nått 100%. Han är min fantastiskt fina starthäst som jag nu vill ha med mig på alla äventyr och förmodligen mer på event med klubben också. Jag ser det som att han har utvecklats som en pokémon och att han till och med har en level kvar att utvecklas till. Jag hoppas på det i alla fall. 
 
Usch vad tråkig jag var när jag gjorde den här bloggutmaningen 2014. Såhär lite skrev jag om mina stackars Frosty då; du kan läsa om det HÄR!

 

Kommentera här: