Bloggutmaning dag 3: Mitt hemstall

Mycket har hänt sen jag skrev om mitt hemstall när jag gjorde bloggutmaningen 2014. Det största är väl att hemstallen har uppdateras och är så mycket större, vackrare och bättre. Nu är mitt hemstall verkligen mitt hem. Jag kan vara där inne och ta det lugnt; ta ett varv för att titta på alla mina hästar och ta in atmosfären. Vad vi vet är de inte riktig klara med hemstallen, utan vi ska väl kunna dekorera lite som vi vill, men jag är rätt nöjd med hur det är nu. Kanske att de utvecklar garderoben så att det är bättre ljus i den delen. 
 
Jag är en person som vill ha min omgivning organiserat, så tittar man in i mitt stall ser man det rätt bra. Direkt till höger i mitt stall har jag alla mina Islandshästar förutom en (då jag inte får plats med alla). Sen har jag det lite blandat med hästar i de andra boxarna, men med en tanke. Jag ställer aldrig två hingstar bredvid varandra och inga ston bredvid dem heller. Det är rätt skönt att jag mest äger valacker ändå. Just nu har jag mina favoriter hemma plus de som levlas såklart. 
Man kan främst se min organisation i min garderob. Alla saker har sin plats på sina flikar och som ni ser har jag inget besvär med att ha för lite plats som andra verkar ha. Jag är rätt selektiv med kläder och utrustning. När vi får belöningar så behåller jag inte saker som jag vet att jag ALDRIG kommer att ha på mig. Eftersom jag har space så kanske jag har behållt några sånna, men blir det fullt så ryker dem först. Men det börjar väl närma sig att bli lite klurigt och att jag måste flytta om lite. Men flik 7 är helt tom har jag för mig, så det är bara att ta sig tiden för att flytta på saker. 
Så ja, det är mitt stall. Inte så mycket mer att säga om det. Såklart skulle jag inte säga nej till om man kunde uppgradera till två boxar till eller något, men kan väl tänka mig att man ska vara nöjd med det man har. Det är ju så betydligt lättare nu när man inte behöver betala för hästön utan har hagen som är gratis och trevlig. 
 
>Här< kan du läsa om när jag gjorde bloggutmaningen 2014. Som sagt, jag var rätt tråkigt då...

Kommentera här: