Ibland är det bra med buggar

Visst är det irriterande när spelet är buggit, men ibland kan det komma med lite roliga och antagligen inte menade sneak peeks. Så som på bilden ovan. Den översta banan kan vara en bana från t.ex. Jorviks öppna hus eller liknande. Eller så ska vi få en ny festival i framtiden. Woho! Men jag är mer intresserad på Mustangracet. Man kan förstå att det kommer vara någon westerngren och det vore ju så roligt om vi fick fler sådana i spelet. Men kommer den bara vara för mustanger? Varför det? Det blir spännande att se hur de har tänkt. Vi vet däremot inte när dessa banor ska släppas. Kan vara nästa vecka eller i höst. Vi får vänta och se. 

Buggit värre

Efter gårdagens uppdatering har spelet varit rätt buggit på olika sätt. Igår stängdes spelets av två gånger för mig pga att jag försökte stänga inställningsrutan. En annan bugg är texturen på hästarnas utrustning varit suddigt, även några av hästarnas manar och kroppar verkar suddiga. Jag har även varit med om att stenarna i New Hillcrest varit svarta.
 
Jag har mailat support om texturen och det där med inställningsfönstret men inte fått något svar än och de verkar inte ha fixats än i spelet. Förhoppningsvis fixar det de snart för jag vill ärligt inte spela in när texturen ser ut som den gör. Detta gör att reviewn för de nya kamerainställningarna får vänta ytterligare några dagar. Jag hoppas jag kan göra den till helgen.  


Hemlig uppdatering i uppdateringen

Idag fick vi en fortsättning på Madisons äventyr där hon och hennes familj försöker rädda Nightdust. Det innehöll bara en dag, men ärligt så är jag rätt nöjd då de uppdaterar denna uppdragkedja oftare än andra så man behöver inte vänta så länge. Som vanligt kommer jag inte att skriva om det då jag har svårt att inte spoila allt för mycket och vill ni ha mina åsikter så får ni antagligen dem när jag gör uppdragen i min let's play när jag väl kommer dit. 
 
En annan grej vi fick är jackan som jag visar upp på bilden ovan. Detta fick vi för att SSO har nått 10 millioner användare! Helt otroligt tycker jag. Min käre far som läser en del nyheter, speciellt inom finans och annat, är den som ofta hittar artiklar om Star Stable som företag åt mig. Ännu en gång har han hittat en där de pratar just om denna milstolpe samt lite andra vinster som de gjort det senaste året. Den är rätt liten artikeln, men väldigt roligt att läsa om hur bra det går för företaget. Visste ni om att spelet får ungefär 400 000 nya spelare varje månad! Helt sjukt!
Ser ni vad jag ser? Japp! Det här är en väldigt hemlig uppdatering måste jag säga. Man kan numera ta av sig handskarna och hatt/mössa/hjläm genom att bara dra bort dem från karaktärsbladet som utrustningen från en häst. Så awesome! Tycker händerna är lite konstigt stora, som att man satt på ett extra lager av hud på våra egna händer. Men man ska väl inte vara så petig kanske. Hehe... Nu kommer det i alla fall kännas mer roligt att klä sig i mer vardagliga kläder utan att behöva hitta ett par handskar som matchar eller inte drar till sig uppmärksamhet. Jag kommer nog däremot fortfarande ha hatt på mig då jag tycker att de flesta frisyrer är lite fula utan hjälm. Den jag har är inte så snygg, men det får duga. 
 
Det här var en rätt rolig uppdatering i alla fall och jag hoppas på lite nya hästar nästa vecka. Slår vad om fler färger till den uppdaterade araben i spelet eller appen. Hej svejs!