Börjar teamet på HQ skaffa inspiration från oss?

Eller de kanske alltid har tittat på hur vi spelar och vad vi gör i spelet emellan uppdrag och levlandet, men det är ändå en tanke som slog mig när jag var på Mallorca. Det faktum att vi fick ren, klassisk och super snygg dressyr utrustning till spelet nyss känner jag att det är sant att de faktiskt läser våra bloggar, tittar på våra instagram konton och går igenom video efter video på Youtube. Inte bara för att se vad vi tycker och säger om spelet och tar fram de som promotar deras spel på ett bra sätt, utan också ser hur de kan utveckla spelet för att våra event och lekar ska bli mer realistiska i spelet.
 
Stora klubbar som håller ridlektioner och tävlingar i spelet har med tiden fått ett lite mer realistiskt ridhus och utrustning som är mer detaljerad och snyggt än det vi hade innan. De har även givit oss ett race för Islandshästarna där de får utnyttja tölten vilket för mig är underbart då jag har ännu ett race att tvinga medlemmarna igenom. Hihihi!
 
Så vad mer kan behövas i spelet för att göra tiden mellan uppdrag roligare? Här kommer min önskelista:
 ~ Mer realistisk utrustning och ridkläder helt klart.
 ~ Hoppsadlar i snygga bruna och svarta färger som har bra stats.
 ~ Att alla paddockar får bokstäver så att ridhuset inte blir packad med klubbar som vill hålla ridlektion och      dressyrtävlingar samtidigt.
 ~ Fler paddockar allmänt egentligen och gärna med lite hinder så man kan hålla hopplektioner och tävlingar      ute.
 ~ En riktig ovalbana utan en massa skräp ivägen.

Det är de jag kan komma på just nu för stunden och som ni ser är det rätt mycket som har med miljön att göra och speciellt runt lektioner och tävlingar. Men det är ju det jag gör mest med min klubb så det är inte så konstigt att jag vill att just sånt här ska hända. Många tycker väl att detta är dumheter och inget teamet ska fokusera på, men klubblivet i spelet har verkligen utvecklats och det vore kul om spelet utvecklades med den också. Eller vad säger ni? Har ni något på eran önskelista som inte handlar om uppdrag eller nya hästar? 
 

Kommentarer:

1 Cecilia Gladefield :

Håller helt med din önskelista, skulle gärna vilja se de ändringarna i spelet :D Mer variation i tävlingarna är alltid uppskattad för att piffa upp levlibgsrundorna ;) Sedan önskar man sig uppdaterade raser tex akhalteke, nordsvensk/ tinker,varmblodsraserna, och fjording ;) Andra raser man önskar sig är svenskt varmblod, marwari, Ardenner, Percheron, Clydesdale, New Forest ponny och baskjir. ^^ Mer islandshästar säger man inte nej till heller ;) Gärna i gulbrun eller black :)

Kommentera här: