Det här är nog en utav mina favorit uppdateringar!

Det är nästan så jag undrar om det är min födelsedag för det här är så underbart! Ett race som bara är till för islandshästar som var över förväntningar! Det är så coolt med hur vi måste tempoväxla mellan tölt och full kareta och alla svåra vändningar. Lite surt att jag inte har en islandshäst att levla längre däremot. Skulle ju vara ännu mer underbart om en ny liten goding kom till spelet. Kanske en brunblack eller gulblack? Man får väl bara drömma nu när det ser rätt fullt ut i New Hillcrests köpstall. I alla fall, vill ni se mig göra loppet för första gången så är det bara att klicka på videon där över. 
 
Men racet var inte det enda underbara som kom idag. Som sagt, är det min födelsedag eller? 
Tre SUPERSNYGGA realistiska dressyr sätt. Jag kan ju säga att jag är glad att jag har en del SC för det här gjorde ont i min lilla jorvisiska plånbok. Haha! Men åh, de är så snygga! Det enda jag inte var lika intresserad i var benlindorna de hade. De såg lite konstiga ut i texturen och förstår inte varför de skulle släppa ännu ett par vita lindor då vi redan har två. Visserligen så går det inte att köpa den ena nu eftersom den åker med den speciella modemarknaden eller vad den heter. Men allt annat var klockrent och ser fram emot ridlektioner och tävlingar med klubben där man kan strutta runt i dessa snygga sadlar och träns. Älskar också detaljen med att man kan köpa ett matt svart sätt och ett som ser mer polerat ut. Då kan man lossas som att man använder "samma" sadel och träns vid träningar och sedan har polerat dem för tävling. 
 
Jag hoppas det kommer ännu mer av detta. Nya snygga allround/hoppsadlar med riktigt bra stats eftersom de enda riktigt svart sadeln som finns har inge bra i rida och samma med det svarta tränset som matchar det. Så ja, mer sånt här så blir jag super lycklig! 
 

Matilda och Game Master Ylva är på en välförtjänt semester och kommer tillbaka igen i höst - men de har lovat att de kommer dyka upp fort som blixten om något konstigt, oväntat eller rent av episkt händer i sommar.

Ja men kan detta bekräftar väl ändå att något spännande kommer hända nu i sommar. Inget är bekräftat om när, men jag får en känsla som säger att det är väl i Juli eller i början av Augusti. Men vad kan det vara? Hoppas på lite teasers snart. 
 
Vad tyckte ni om racet och har ni köpt den nya utrustningen? 

Kommentarer:

1 Melinda Winterforce:

Älskade tävlingen och utrustningen! Allt åkte hem till mig direkt! Men var har du köpt dina stövlar och din hjälm du har på bilden! Jag älskar dem verkligen *_*

Svar: Stövlarna har jag för mig att jag fick i Eponas arkeologi och hjälmen går att köpa i gallerian. :)
Rose Shadowlee

Kommentera här: