Hallå från Mallorca

Har dessvärre inga SSO bilder på min lilla laptop som jag tog med mig. Jag hoppas ni har det bra där hemma i Sverige, har sett att det är rätt varmt där med. Men här är det sjukt varmt och det kommer bli varmare. Än så länge klagar jag inte. Det är ett fint hotell med pool, so I am in heaven. 
 
Om ni vill se bilder från min resa så är det bara att följa min IRL Instagram som är @joetherose! Jag trodde jag skulle lägga upp något på min SSO Insta också, men är inte helt säker på det än. 
 
Det slog mig att uppdateringen som kommer på onsdag antagligen kommer innehålla Midsommaruppdragen, så är inte lika depp på att missa den dagen längre. Men konstigt nog drömde jag att SSO helt plötsligt stängde ner spelet idag för att föra in de årliga midsommaruppdragen för att på onsdag ska det komma något annat. Rätt sjuk dröm och varför drömmer jag ens om spelet när jag är på Mallorca?! Helt klart lite skadad i huvudet av detta fantastiska spel. 
 
Oh well, nu ska man göra sig iordning för middag. Ha det bra!

Kommentarer:

1 Lovisa Westforest:

Näe shit vad sjukt, jag drömde något liknande! Minns inte riktigt men typ att de uppdaterade spelet idag och införde tre nya hästar i spelet för att sedan ha ytterligare en uppdatering på onsdag x)

2 Tildisen Sleepyhaven:

Åhh, lycko! Tror att det säkert var skönt på Mallorca? Inte sant? xD Var på Fuerte Ventura i Mars, där var det bläähvarmt! Men fett skönt i poolen med en drink i handen :)

Kram!

Kommentera här: