Ibland är det bra med buggar

Visst är det irriterande när spelet är buggit, men ibland kan det komma med lite roliga och antagligen inte menade sneak peeks. Så som på bilden ovan. Den översta banan kan vara en bana från t.ex. Jorviks öppna hus eller liknande. Eller så ska vi få en ny festival i framtiden. Woho! Men jag är mer intresserad på Mustangracet. Man kan förstå att det kommer vara någon westerngren och det vore ju så roligt om vi fick fler sådana i spelet. Men kommer den bara vara för mustanger? Varför det? Det blir spännande att se hur de har tänkt. Vi vet däremot inte när dessa banor ska släppas. Kan vara nästa vecka eller i höst. Vi får vänta och se. 

Kommentarer:

1 Haley Sunbear:

Hoppas också på fler westernrace i spelet :) Tycker de vi redan har är så roliga och önskar mig verkligen flera! Kan tycka att det är lite tråkigt att buggar kan avslöja saker i spelet tidigare än önskat, men samtidigt får man något att se fram emot ^^

Måste bara tillägga att jag precis hittade din blogg och att det känns kul att ha hittat ännu en blogg att läsa om SSO :) Bloggarna har ju mer eller mindre dött ut på senare år, vilket är tråkigt... Har du några tips på bra bloggar om SSO förresten?

Kram Haley

Kommentera här: