Nu är det sommarlov för min del

Som avslut för min del höll jag ett litet äventyrsevent tillsammans med Frida (klubbägaren). Det var en uteritt som gick i relativt högt tempo och där det var pauser då vi körde lite olika tävlingar. Jag hade hand om sträckorna mellan tävlingarna och Frida skötte då tävlingarna. Det var riktigt roligt och jag la in lite små grejer som klättring och gå/höppa över ett dike på vägen. 
 
Tävlingarna var lite blandade. Vi började att köra orienteringstävlingen tillsammans där jag och Dahlia kom i mål först, vilket jag inte trodde först. Men tur ska man ha ibland. Sedan tog vi oss till Baronessans galoppbana där vi skulle rida den så långsamt som möjligt men ändå inte förlora loppet. Alltså komma i mål sist. Jag är ju rätt dålig med det där med tid så jag skrittade mest på och brydde mig inte så mycket om att jag log först. Men så glömde jag bort klockan i slutet och åkte ut bara några meter från målet. Lite snopet, haha! Men där vann Frida "Snigelfield". Därefter rörde vi oss till flaggtävlingen på fältet bredvid Silverglade byn. Den vann Frida också, men jag var jäkligt nära att komma i mål före henne. 
Tillslut var det slut på tävlandet och vi drog vidare till Törneklipporna för att bada lite med hästarna. Bilden ovan ser så rolig ut trotts att den inte är så snygg. Dahlia och Fridas häst som försöker få av oss. Nichos häst ville dra ut till sjös och Cissis häst verkade vara en badkruka. Lite kul hade vi där. 
 
Som avslut satte vi oss ner för en picknick och babblade lite. Eftersom både jag och Cissi missar avslutningen på söndag frågade Frida oss vad vi skulle vilja ha mer av nästa termin. Riktigt mysigt och jag är rätt nöjd med den här terminen som varit. Ser fram emot nästa termin lika mycket som jag tycker det ska bli skönt med lov. Kommer såklart att hänga med hökarna under sommaren när tillfälle ges. 
Bästa klubben som finns enligt mig!
 

Kommentarer:

1 Cecilia Gladefield :

Var jättemysigt avslut på terminen <3
Älskar uteritter och denna var extra kul med alla utmaningar, särskilt att komma upp ur diken ;) hehe

Kommentera här: