Fashion week is back

Japp, jag har varit tyst här i några dagar. Det har varit en del i skolan och på det så finns det inte mycket att skriva om spelet just nu. Väldigt tråkigt, men så är det. 
I alla fall, så är det onsdag idag och vi fick två återkommande event. Eller ja, den ena är i spelet för andra gången, men det är kul att den återkommer då den var väldigt rolig. Jag pratar såklart om Fortuna festivalen. Det andra eventet är Fashion Week som alltid ger oss nya fina kläder. Denna gång föll jag för denna jacka och byxor, plus en keps. Så ja, det var det som kom i spelet. 
Något annat som är nytt är den nya laddningsskärmen. Vi får ta och säga farväl till stallkatten och välkomna de oerhört vackra bilderna som SSE skapar. Det är alltid kul att spelet utvecklas och förändras lite då och då. Man tänker inte annars på allt det där vi alltid ser när vi loggar in i spelet eller när vi är i spelet. Vem vet, vi kanske får en ny liten "film" som visar Jorvik när man loggar in snart också. 
Som ni märker är jag inte super exalterad. Det är svårt att vara det när man inte vet vad som ska hända i spelet och ens verkliga liv tar över större delen av ens liv. Vi får hoppas att SSE kan ge oss någon form av information om framtiden. Mer information än vilken hatt Ylva ska bära efter 10 avsnitt...

Kommentera här: