Inga nyheter på hemsidan!

SSE tänkte testa att inte lägga upp nyheterna på hemsidan denna gång utan man kan se denna episod av Star Stable Show och läsa nyheterna i Star Stable appen. Förstod inte riktigt varför dem ville testa detta och jag skulle väl föredra att man kan läsa på nyheterna. Men men, det här kanske funkar bättre för dem och att använda nyhetssidan på hemsidan till mer viktig information. Vi får se vad de får för resultat av detta och om de kommer fortsätta med det här. Fast kollar man på hemsidan så ligger nyheterna där också... Det här var ju ett lite konstigt test egentligen. Vi får se hur detta går.
 
I varje fall fick vi äntligen orienteringen till spelet. Det är faktiskt ett roligt litet race eftersom det står ut från alla andra banor. Man har tre kontroller att ta på en bana och jag hade väl inte sagt nej till att det fanns kanske en eller två till. Men de har ändå spridit ut dessa tre kontroller på rätt stora ytor så det funkar ändå. Dessutom verkar det som att det är inte exakt samma bana varje gång vilket är ju väldigt skönt.
 
Vad tyckte ni om dagens lilla trevliga uppdatering?  

Kommentarer:

1 Fiona Appledew:

Tycker det hela lät väldigt förvirrande när jag kollade videon eftersom dom HAR nyheterna på hemsidan som vanligt. Den enda skillnaden är att dom inte lagt upp YT videon ihop med nyhetstexten och om det är den förändringen dom pratade om så var dom ju väldigt oklara i videon.

Kommentera här: