Uteritt med rastema 3 - Haflingers

I söndags höll jag min tredje uteritt med rastema för klubben och denna gången var det de mysiga Haflingers som fick hänga med på en mysig tur. Är så glad att så många kunde komma och det blev en rätt stor variation på färger också. Dessa uteritter är rätt roliga att göra just för det fina gruppfotot man tar någonstans på vägen. 
Vi hade en relativt lång galoppsträcka vid de Glömda Hedarna. Bailey var rätt pigg hela uteritten och jag fick stanna några gånger för att vänta in resten. Men om det är något som var rätt kul är att ingen, varken jag eller någon i klubben, hade de svarta jeansen på sig den här gången. Jag brukar ha det för att ha max i stats eftersom jag leder uteritten och vill inte att folk bakom mig ska behöva rida i cirklar eller stanna för att inte gå in i mig. Men eftersom jeansen glitchar igenom stövlarna ville jag inte ha dem den här gången. Jag hade då tur med att ingen annan hade dem heller vilket gjorde att det gick bra ändå. 
 
Vad tycker ni om att det finns ett par byxor i spelet med +5 i rida? Själv är jag lite frustrerad till att bara ha ett val av byxor när det ska tävlas. ALLA har dessutom samma byxor vilket är trist. Jag har försökt fått svar på varför det bara finns ett par, men än så länge inte fått något svar. För mig skulle det bara duga om det drog ner det till +4 i rida för att matcha alla andra byxor än att ge oss mer +5 i rida byxor. Neh nu svamlar jag iväg, hehe. Men jag vill gärna höra vad ni tycker. 
 

Tomtens julby är helt fantastiskt!

Vilken uppdatering! Och den var så oväntade dessutom. Vet inte varför jag inte förväntade mig julgrejer alls, försöker väl förneka att julen närmar sig. Hehe. I alla fall, det var ju en rätt stor chock att vintern inte kommer komma till Jorvik måste jag erkänna, men efter lite fundering så tror jag det har med Mistfall att göra. Eftersom området släpps i etapper kommer det nog ta rätt lång tid. Jag vill se Mistfall utan snö i alla fall första gången och jag tror att det är Star Stables tanke också. Därför kommer vi nog inte få se snö på Jorvik i år. Lite trist, men Mistfal kompencerar mer än väl. Vill ni höra vad jag tycker om Tomtens by så är det bara att se videon ovan. 
På tal om Mistfall, har ni sett att vi nu har en ingång?! Stängd, visserligen, men det är en ingång. Och vad menar dem med att det är farligt där inne? Snart kan vi i alla fall rida igenom denna tunnel och se det nya området. Kanske inte nästa veckan, men snart så!
Snön har inte kommit till ön, men det har juldekorationerna. Speciellt i hemstallet... Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna stora gran som är väldigt mycket i vägen. Hade föredragit en mindre gran i rummet bredvid. Men allt annat är väldigt fint och mysigt. Men ja, den där granen...
 
Det här är väl allt jag har att säga om idag. Har så mycket att tänka på så hinner inte riktigt analysera allt in i minsta detalj. Men jag hoppas ni också tyckte om dagens uppdatering! 

Holy what?!?!?

Det här ser ju helt fantastiskt ut! Och de här kommer jag såklart spela in så de lär dyka upp en video senare idag!