Halloween 2017

Då var Halloween tillbaka på Jorvik och, som lovat, fick vi nya grejer i denna återkommande högtid. Självklart skyndade jag hem från skolan för att se det nya och såklart spelade jag in det. De nya uppdragen var väldigt roliga och de presenterade de nya funktionerna på ett väldigt snyggt sätt. 
Jag har i minnet att i artikeln för 2016, tror jag det var eller om det var 2015, stod det något om funktioner som ska göra att hästen presterar på ett speciellt sätt vid tävling. Jag tror att på det sättet vi kan byta utseende på starthästen och ge effekter är detta kanske början på de funktionerna. Alltså att de har lagt grunden på hur vi ska kunna ge hästen dessa speciella funktioner. Väldigt smart och jag hoppas vi får se en utveckling på detta snart, men antagligen inte förrän nästa år. 
 
Annars i år, förrutom de nya funktionerna och uppdragen, har Star Stable verkligen dragit på en del med dekorationer. Men det är så snyggt! Kanske lite överdrivet på vissa ställen, som i hemstallet, men detaljerna är väldigt välgjorda och ger verkligen rätt stämning. Jag menar inte att jag inte gillar vad de gjorde i stallet. De gör jag! Men när de är girlanger hänger sådär efter varandra är de bara lite för mycket. Samma sak med de tre lykotrna som hänger på varje bjälke. Det hade räkt med en per bjälke. Men den där gröna rökeffekten är lite rolig och pumporna är söta. 
Det är ett bra år för Halloween tycker jag ändå. Mycket roliga uppdrag och jag ska ta mig ann den underbara spökjakten. Ska bara bestämma mig för om jag vill köra en stream på det eller inte. Är lite orolig att de liksom kommer ta för lång tid och jag kommer inte kunna hitta alla spöken på en sittning. Ugh, låter rätt jobbigt de där. Det är liksom simplare när saker inte har så stora områden att röra sig på liksom. Skulle ni ens orka sitta och titta på mig leta spöken? 
 
Men då var Halloween avklarad. Eller ja, inte helt, utan jag menar att nu är den uppdateringen förbi. Vidare på nästa om en vecka! Vad hoppas ni på? Jag hoppas på att karaktärerna ska uppdateras då eller att den där nya hästrasen ska dyka upp. 
 
 
 

Kommentera här: