Friyay!

Idag ska jag sitta med en uppgift som också blir klar innan jag ska iväg och träna. Kommer antagligen inte att spela förrän ikväll då men vad jag förstår ska vi i klubben ha lite roligt i DC vid den tiden så ser verkligen fram emot det. 
 
Här ovan är en video som lite av två saker. Det är outfittips samtidigt som det är mina top 5 sso outfits, men jag körde videon som en outfit tips video. Ni får hemskt gärna dela med er av era favorit outfits. Använd hashtagen; #top5ssooutfits!
 
Ha en bra fredag! 

De här är bara början!

Star Stable Online fyller år den 5:e oktober, men de ska såklart fira redan nu och vi klagar inte för fem öre! Och vilken början. Det är nästan så man måste lista upp allt för det är så mycket. 
 
1. Födelsedagsloppen är tillbaka.
2. En ny skattjakt med gyllene hästskor. 
3. Husdjursfunktionen har uppgraderats.
4. Maya har fått en uppdatering. 
5. Mer kläder och utrustning i Gallerian. 
6. Tårtan är tillbaka i Firgrove
7. Fyrverkerier i FP, Steves och ML.
 
Oj oj oj, vad mycket grejer på bara en uppdatering. Säg till om jag glömde något? Det är helt otroligt att vi fått allt detta och det ska pågå i två veckor. Kommer vi kanske att få mer nästa vecka? 
 
Den nya skattjakten var riktigt rolig! Men något konstigt hände mig. Jag letade upp alla hästskor i ML, FP och Silverglade, men sen när jag åkte till Firgrove hittade jag inga. På det försvann informationstexten hos skattjaktsledaren. Det kanske fungerar igen när jag loggar in senare igen. Jag har nästa fått ihop hela födelsedagsoutfiten men saknar skorna. Alltså kan jag inte ha hittat alla hästskor. Aja, får se om det fungerar igen senare. 
 
Den nya uppgraderingen av husdjursfunktionen var helt fantastisk! Hur länge har inte velat ha detta i spelet och nu är det äntligen här. Hela lösningen på detta är så snyggt gjort och att väskan till och med är stängd när ekorren är på marken är en sådan snygg detalj. Åh jag kan inte sluta hypa över detta. På deras nyhetsida sa dem att ekorren är bara början på en helt ny typ av husdjur, vilket betyder att vi kommer få fler av detta vilket gör mig super lycklig för jag vill gärna ha en hund eller kanske en uggla som följer efter en. Så coolt! 
 
Vad jag förstår så finns det en skara spelare som anser att SSO kopierar Alicia Online som är ett annat onlinespel som fokuserar på hästar och husdjur. Detta argumentet håller inte alls om jag ska vara ärlig. Det finns SJUKT många andra spel som fanns innan Alicia Online som har en liknande husdjursfunktion så detta är absolut inget nytt och revolutionerande i spelvärlden. Istället har nu SSO tagit ännu ett steg att vara lika bra som t.ex. World of Warcraft som har haft en husdjursfunktion så länge jag kan minnas och dem har funnits i mer än 10 år. 
Men vi får inte glömma Maya! Se så cool hon ser ut nu. Kan knappt vänta tills fler karaktärer får en liknande uppdatering för det gör dem så mycket mer individuella och sätter en helt annan level på spelet. Det är också väldigt roligt att Maya numera kommer vara våran stallflicka. Visserligen var det kanske lite roligare att ha en tjej som liksom inte hade något namn för då kunde man "skapa" sin egna stallflicka med namn och allt. Men Maya verkar vara en mer kompetent tjej att sköta stallsysslorna i mitt stall så jag är nöjd ändå.  
 
Ja vad mer kan man säga. Tror jag är nöjd just nu och jag ser verkligen fram emot att se vad mer för godsaker man kan få av skattjakten. Vad skulle du vilja ha för djur som kan röra på sig utanför sadelväskan i framtiden? 
 

Vad kan detta vara?

Detta publicerades på Star Stables Instagram igår. Texten lyder: Nästa vecka firar vi våran 6 årsdag, men de roliga börjar redan på onsdag! Detta år ger vi er något väldigt coolt - med en speciel förmåga! Kan ni gissa vad det är? Det här verkar ju riktigt spännande! Det ser ju ut att vara någon form av jordekorre, men vad kan den spciella förmågan vara? Är den magisk? Eller den kanske kan sitta på oss istället för i sadelväskan? Åh, så spännande detta är!
 
Annars idag kommer jag vara offline. Har en uppgift vi fick igår som ska vara klar innan 9 imorgon vilket gör att den ska vara klar innan jag går och lägger mig. Inget spelande för mig alltså. Suck och stön. Hoppas ni får en bra dag i alla fall!