Emma och Klara håller Trekamp

Idag höll Emma och Klara ett event ihop för klubben. En tremkamp där man tävlade i tre olika delar som var en galopptävling, ett musikquiz och till sist en poängjakt. Vi blev indelade i tre lag på tre och jag hamnade i lag röd med Evelyn och Amanda = supergänget! Och som ni ser så var det starthästarna som gällde vilket alltid är trevligt. Det är så mysigt att se alla på sina startisar. 
Tävlingarna var på olika platser vilket gjorde att emellan dem red vi på en mysig lite uteritt tillsammans. Första tävlingen som då var en galopptävlingsstafett hölls på Baronessans galoppbana. Väldigt smart gjort hur de fått till konceptet på tävlingen och väldigt spännande. Därefter red vi till ridhuset där de höll musikquizet. Otroligt nog kunde jag i alla fall två låtar av ett x-antal, men de hade rätt nya låtar som ligger på topplistan nu och jag är inte så uppdaterad med den. Men de är en svårighet i sig antar jag. Det var i princip bara en i hela gänget som kunde alla andra låtar, haha! Sista tävlingen hölls i Jarlaheim och det var då en poängjakt gick ut på att man skulle fota en massa saker som de hade på en lista. Sånt tycker jag är sjukt kul och sprang runt som en tok med mobilen i högsta hugg för att ta bilder. 
Resultaten framfördes i den nya teatersalen. Blev så glad när det visade sig att vi vann! Lite komist att Eve fick nätverksfel precis innan de sa att vi vann och loggade in när vi höll på att hurra. Men vi kämpade på riktigt bra och det var så roligt. Hoppas de hållar fler trekamper i framtiden!

Kommentarer:

1 Cecilia Gladefield :

Grattis än en gång :D Bra kämpat. Var riktigt roligt.Hoppas oxå på fler event som denna i framtiden.

Kommentera här: