Ibland så gillar man det eller så gör man inte de

Dagens uppdatering innehöll lite roliga små saker. Klädmarknaden är tillbaka med en liten extra grej. Man kan nu köpa tre morganer, som funnits i spelet ett tag, men man får med dem ett komplett utrustningsett med riktigt bra bonusstats för 790 SC. Rätt bra pris om ni frågar mig. Dessutom uppdaterade de stjärnfunktionen idag. Vi har nu en liten speciell flik där man kan hålla reda på vilka stjärnor man har tagit i vilket område. Detta gör de så mycket enklare att antagligen roligare att leta stjärnor. På köpet har det placerats ut fler stjärnor så de är bara att ge sig ut igen och leta!  
Bilden är tagen från Star Stable News
Noterar ni också den lilla knappen som är suddad? Där ska det finnas en knapp för att kunna se resultatlistor från alla banor. Men varför är den suddad? Kan det vara en ny knapp som ska placeras där kanske?!
Något annat jag noterade i spelet är denna tjej. Hon var inte där igår! Kan de vara lite roliga framtida uppdrag på G i Mistfall? Jag vill SÅ gärna få se resterande Mistfall som är stängt!
 
Till sist så var det ju något som kom till spelet idag som en del inte förväntade sig och som gjorde en del människor upprörda av någon anledning. Star Stable har nu ett sammarbete med en Nickelodeon person som heter JoJo Siwa. Jag har personligen ingen aning om vem denna människa är och de har väl att göra med att jag inte riktigt är i hennes målgrupp. Men hon verkar ha samma målgrupp som Star Stable så de är väl inget konstigt med det. Okej, hon verkar inte ha något vidare intresse för hästar, men de hade väl inte Dolly Styles eller de där andra killarna som hade sin musik i spelet ett tag heller direkt. De alla tre har gemensamt är att de har musik som passar Star Stables målgrupp. Eller vad de tror passar deras målgrupp i alla fall. Alla har såklart olika smak i musik och man kan inte göra alla nöjda. I alla fall, JoJo Siwa ska komma till spelet nästa vecka, men denna vecka får vi träffa hennes fans Siwanatorz som behöver vår hjälp att samla ihop rosetter som de tappat mellan Nilmers Högland, Moorland och Fort Pinta. De var väl en kul liten grej att lägga till och inte bara slänga in hennes musik i några veckor som de gjorde med de andra. Nu blir hon lite mer en del av spelet så att säga. 
 
Men ja, som ni kanske märkt blev reaktionen för detta extremt pinsamt. Folk har tydligen inte bara berättat för Star Stable vad de tycker om detta, vilket de ju alltid gör på ett SÅÅÅ trevligt sätt... (ironi). Men de har tydligen också skrivit till JoJo Siwa och uttryckt sin irritation. Detta är ABSOLUT INTE okej! Blir så frustrerad att detta händer igen för de är ju inte första gången communityt ska visa sin dåliga sida, men att faktiskt gå så långt att man skriver till personen som bara ville ha ett sammarbete med företaget är EXTREMT LÅGT. Jag trodde communityt var bättre än så, men nu är jag riktigt ledsen och frustrerad.
 
Så ja, jag vet ärligt inte hur man ska göra längre. Man skriver inlägg på inlägg om att man ska ta hand om varandra, de är riktiga människor bakom skärmarna och att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Men det verkar ju inte gå in. Tror ni de finns något bättre sätt eller ska vi bara leva med att folk behandlar varandra som skit? 
 
Önskar jag kunde avsluta detta inlägg med en trevligare ton, men idag känner jag inte för det. Kram på er där ute. 
 
 

Kommentera här: