Episod 2 på ingång

Då var de äntligen dags igen! Igår spelade vi in episod nummer 2 av vår podcast och den ska förhoppningsvis vara uppe på Totalcretins YouTube kanal nästa vecka. Denna gången ska vi prata en del om något som vi alla har erfarenhet av, nämligen leveling. Hur levlar vi? Måste vi göra alla banorna eller har vi en speciell rutt vi gör? Dessa frågor och mer kommer vi besvara och prata om. Ni får inte heller missa vår första gäst som är Renee Bluebridge! Yey! Hon kommer att prata lite om sin YT-serie som heter Training horses is fun... right och hon kanske har lite speciella tips på hur man kan göra leveling roligt. 
 
Så håll utkik nästa vecka!

Klubboutfit och häst

Det verkar som att de är ett måste att ha klubboutfit och en specifik häst vald till sin klubb. De är rätt spännande hur detta har utvecklats egentligen, speciellt med hästen. De är vanligt att den klubb har en specialdesignad tröja eller liknande för att visa vart man "hör hemma", men just de här med hästar har jag nog aldrig hört eller sett innan att man har som krav. Eller ja, är man en klubb som håller på med islandshästsport är de ju inte så konstigt, men hopplag och dressyrlag ska liksom bara ha en duglig dressyrhäst. Samtidigt är det såklart mäktigt att se en flock friesrar galoppera fram. Men då är det de nya problemet. Alla har typ exakt samma raser. Det är Frieser eller andalusier som man ser mest. De finns så många fantastiskt fina raser i spelet nu så de vore väl bara roligt om man faktiskt stod ut lite och hade en annan ras som klubbhäst? 
 
I vår klubb har vi quaterhästmodellen som klubbhäst. Varför? Jo, ägarna tycker den är väldigt söt (jag själv tycker den behöver en uppdatering) och den finns i sjukt många färger om man slänger in appaloosan och paint. Detta gör att alla kan hitta en som passar just en själv utan att behöva nojja över att alla andra har exakt samma häst. Sen kan det såklart finnas en fördel med att ha en häst med specifikt en färg. De gör att man verkligen blir en enhet istället. Man gör som man själv vill såklart och de beror på vad man har för vision för sin klubb. Men då är ju hästar så som Haflinger och Frieser bra val. Det skulle också vara kul om de fanns en klubb som bara bestämde färg och inte ras. Till exempel bara vita hästar och sen får man välja och vraka i det man har i stallet. 
 
Men klubboutfiten tycker jag personligen är viktigast. Det är den som sätter känslan av vad de är för klubb. Från vår outfit får man t.ex. känslan av att vi är en sportig klubb som gillar helt och rent. Jag tror att de viktiga är att återigen veta vad man vill med sin klubb och sedan bestämma sin outfit utifrån det. Är man en mysig klubb kanske en tjocktröja eller t-shirt är de bästa valet, eller om man är en dressyraktig klubb så ska man nog välja en snygg kavaj. Det plagget som står ut är toppen och det är den man ska satsa mest på. Hjälm, handskar samt stövlar kan vara svarta och byxorna ska matcha toppen. Färger är såklart också bra att tänka på. Ska de vara naturfärger eller en färg som sticker ut så man syns? Så mycket att tänka på, men jag tror de är rätt bra för att verkligen få till de bästa outfiten till sin klubb. 
 
Men är som sagt allt detta viktigt? Måste man ha en outfit eller häst? Kan man inte bara ska en klubb och ha kul? Självklart kan du göra de! De finns inga måste i de här för att göra en bra klubb. Du behöver bara veta vad du vill att klubben ska bli och försöka sträva till de. Sen kanske de inte blev som man tänkt, men om de ändå är bra så är de väl bra. Ibland tycker jag de finns för mycket press om de här med klubbar och försök om att bli den största på servern. Den stora utmaningen är att hålla en klubb levande än att bli stor. 
 
Jag har visserligen aldrig ägt en klubb själv, men när jag har pratat mycket med ägarna av de jag har varit i så känns de mer som att det är väldigt mycket jobb med att ha en stor klubb, så man måste verkligen vilja ha en klubb för att orka tror jag. Men om man väl lyckas verkar det vara väldigt roligt! Så lycka till alla nyblivna klubbägare där ute!
 
Det här blev en väldigt luddigt inlägg, men kände att nu behövde jag bara skriva av mig om det här med outfits och hästar. De var rätt skönt att bara skriva och inte tänka så mycket på syftet för en gångs skull. De är väl okej att göra någong gång ibland. Hehe... Ni får ha de så bra och kram på er!
 
 

Äntligen mer byxor att tävla i!

Ja, för mig var det den största nyheten av hela uppdateringen. Ni anar inte hur länge jag har gått och undra till att i princip avsky de svarta jeansen bara för att de var de ändra byxorna i +5. Men nu kan jag välja på 250 byxor när jag ska tävla. De är helt sjukt och tror knappt de är sant att de äntligen har hänt! Neh nu måste jag ta ett djupt andetag och fokusera för de var ju inte de enda som hände idag. 
De var inte så längesen jag skrev ett inlägg där jag var lite kritisk mot utseendet av medaljerna i spelet. Tadaaaa, ett nytt utseende. Jag är mycket mer nöjd nu med dem. De är mindre och försvinner om man ska ta en bild med photomode. Gusta! Kanske att jag tycker de är LITE tråkigt att man inte kan se vad för medalj man har på banan, men det kanske finns en anledning. Kan tänka mig att vissa kanske blev stressade av att hela tiden se ens resultat på en bana så det här kanske är mindre hetsande. Så det här är nog en bra uppdatering helt enkelt så jag är väldigt nöjd. 
Och så finns vi lite påfyllning i gallerian som aldrig är fel. Däremot kanske de inte var något jag vill lägga pengar på just nu personligen, men det finns nog en del som tycker det här är väldigt roligt. Ska bli kul att se en massa jockeys springa runt. Jag har dessutom lite små teorier om att detta kanske är en hint om att Baronessans galoppbana kanske äntligen ska rustas upp. Kan de vara så? 
 
Rosetterna var också väldigt fina och de är faktiskt roligt att jag själv blir mer sugen på att använda rosetter på mina hästar. Eller ja, svansrosetter i alla fall. De sitter bättre på hästarnas svansar och ser mer realistiska ut. Jag har inte köpt någon av de nya än, men det kan hända. 
Sen noterade jag detta när jag loggade in och tog upp ryggsäcken. Ser ni de plötsligt utökade utrymmet längst ner? Är detta en liten bugg eller gör de plats för något nytt? Vad kan de i så fall vara? Detta blir spännande!