Heihei har sprungit vidare och Lelouch har hittat hem

Efter mycket funderande och velande så har det skett. Jag pratade med Heihei om våra problem och det är nu löst. Vill ni förstå vad som hänt så kan ni se videon ovan som förklarar allt. Ett riktigt julmirakel om ni frågar mig. Det är så skönt att allt är löst nu och att jag äntligen har min andra hälft hemma hos mig. Med tanke på vad han har gått igenom så är han väldigt glad han med, speciellt för att få vara hemma i ett varmt stall med tillgång till äpplen. Japp, de är Lelouch favorit godis.
 
En liten presentation då (ska bli en ordentlig senare). Detta är Crownrebel, även kallad Lelouch. Han är 6 år gammal och är, som ni kanske har klurat ut, son till Frostrebel aka Frosty. Han är verkligen sin pappa upp i dagen fast en ung sådan. Det känns som att vara med Frosty igen, men samtidigt vet jag att det är Lelouch. Vi håller just nu på att lära känna varandra, även fast det känns som att vi redan gör det och vi ska förhoppningsvis känna oss som ett när det är dags för nya äventyr. 
 

Sneak peek time!

 Jag blev glad bara av att se att det har gjorts en rewind av året som gått. Det sätter allt i perspektiv på hur mycket som kommit och då hade de inte med allt! Som vanligt är det dessutom väldigt roligt och de är lite shady när de kommer till snön i spelet. Hihi! Men! Jag hoppas ni tittat till slutet för där får man nämligen se en sneak peek på några karaktärer och deras vänner som kommer se helt fantastiska ut. Ååhh, vad jag ser fram emot nästa år!

Asså wow!

Idag händer det mycket på min blogg i och med att detta är mitt tredje inlägg idag. Tänkte inte riktigt efter med planeringen av de två tidigare, men det är klart jag inte tänker vänta med det här. Ovanför ser ni trailern på decmberhästen som är Clydesdale!!!! De ser helt fantastiska ut och jag är så imponerad över att de tagit sig tiden att göra utställningsfrisyren som denna ras har. Det ser helt fantastiska ut och jag kan knappt vänta tills jag får se dem i spelet och göra en recension. Det jag ser i trailern ser lovande ut!