Äntligen nya färger!

Måste erkänna att förra gången som de jorvikiska vildhästarna anlände till Jorvik i färger vi redan sett tyckte jag de var lite trist. Men de var ju kul för de som inte kunde köpa sist såklart. Men idag kom det helt nya färger på den modellen jag tycker är snyggast när det kommer till dessa magiska hästar. Köpte jag någon då? Nej, faktiskt inte. Jag vet inte varför men jag är rätt nöjd med att ha en av de två modellerna vi har fått. Men jag är glad att se andra rida runt på dessa skönheter. Om jag skulle råka köpa en så skulle de nog bli den bruna, men nej, här ska inte köpas någon för jag inväntar nya raser eller uppdateringar av gamla. Får se hur länge de håller dock...
Star Stable har gett communityt en utmaning! De vill att alla kreativa spelare ska dela med sig av sin konst, videos och redigeringar av de NYA jorvikiska vildhästarna på Twitter, Facebook, Instagram och Youtube genom att använda sig av hashtagen ni kan se i bilden. Om vi lyckas få till 5000 posts innan den 31:a januari kommer vi få en belöning. Vi vet inte vad det är, men det ska tydligen göra oss väldigt glada. 
 
Jag vet att det finns så många talangfulla konstnärer i vårt community så jag ser verkligen fram emot att se era bidrag till detta. Önskar jag kunde delta, men har man ingen av de nya blir de lite svårt, men man kan inte alltid vara med. Men jag hejjar på er som deltar! Lycka till!

Kommentarer:

1 Anonym:

Vilken server är du på? Jag är på fluffy unicorn🙃

Svar: Airstar
Rose Shadowlee

2 Jamie Westsmith:

Efter onsdagens uppdaterade sso arabens mellangalopp till något som mer liknar en kraftig full galopp. Själva animationen är grymt fin, men den kanske vore bättre för full galopp?
Aja, de försöker bara få till de stackars araberna c:

Svar: De uppdaterade arabernas gångarter fick sig en liten make over när Pintoaraberna kom till spelet. De ska inte ha gjorts några förändringar på dem sen dess. Den gamla modellen ska inte ha blivit uppdaterad alls. Så
Rose Shadowlee

Kommentera här: