Mot nya äventyr

Då fick vi äntligen se slutet på huvuduppdragen som vi fått tre veckor i rad. De var såklart episkt, klurigt och roligt! Kanske att en viss del som skulle vara lite utmanande var kanske lite för lätt tycker jag. Åh de är ju lite svårt när jag inte vill spoila, men de var en speciell del idag som var sjukt snyggt gjort och så blev det väldigt mycket action, men så tog de slut så fort. De var lite för enkelt. De skulle kunna göra de lite svårare tycker jag, men samtidigt förstår jag att målgruppen kanske tyckte att de var alledeles lagom så de är ju då klart att Star Stable ska följa sin målgrupp. 

Men nu ser jag verkligen fram emot nästa gång då vi får huvuduppdrag, men vi vet ju inte när de kommer att bli. Om de blev precis klara med de här kan man väl förstå att de kommer ta några månader att få till en fortsättning. Men kanske innan årets slut har vi en fortsättning. 
Hur snygga var inte kläderna som vi fick idag?! Asså titta på dem! Vår klubb måste ha en piratvecka så vi kan springa runt i de här kläderna hela tiden. Eller ja, vem säger att man inte kan göra de utan en anledning... Hmmmm. I alla fall, så blev jag extremt förtjust i just den ni ser på bilden, men köpte även sadel och tränset till de andra settet också. 
 
Den där lilla ponnyn som ska finnas i appen är sjukt lik Master som är min gamla jorvikiska ponny. Tror han ska få en uppgradering när min mobil nu känner för att uppdatera appen. Verkar som att de är fler som inte riktigt fått tillgång till den än, men de kommer säkert snart. Under tiden kan jag sälja min gamla Master för att göra plats för den nya. Woho! 
 
Annars så var de väl de för idag. Eller ja, de jorvikiska urhästarna av större modell är tillbaka och går att hitta hos Gary Goldtooth i Firgrove. Jag har ju min som jag är nöjd med så jag hoppas att vi kommer få nya modeller av den rasen snart. Hur gulligt skulle de inte was i en jorvikisk ponnymodell eller en vacker lusitano med fina färger. 
 
Neh nu ska jag duscha bort lagret av svett jag har på mig på grund av värmen. Jag hoppas ni har de bra och att ni dricker mycket vatten. Ta hand om er! 

Fler raser kan piaff

Ja, de här kanske är lite väl mycket att begära när det är så underbart att vi faktiskt har en häst i spelet som kan piaff. Men jag blir liksom lite extra på de här ämnet efter att ha sett dressyr på tv. Grattis till svenska laget som tog hem en första plats i Nation Cup i helgen förresten! Då ser man alla hästar piaffa och passaga (snygga böjningar va?) runt där och de är av alla möjliga raser. Komiskt nog inte en enda lusitano i de här fallet, men de finns ibland. Så min veckans önskning är att fler hästar i spelet ska kunna piaffa. Jag känner främst att raser som man ofta ser i dressyr ska kunna piaffa, så som hannoveraner och lipizzaner, men det är ju faktiskt så att alla raser kan lära sig piaff om de vill. De skulle ju vara väldigt gulligt att se en liten jorvikisk ponny piaffa, men om jag ska vara ärlig kan jag leva mig utan de och bara se just de hästar som man ofta ser på dressyrbanan kunna göra denna rörelse. 
 
Nu har de ändå rörelsen och det är sjukt coolt, nu kan man föra över den till lite andra raser så blir alla dressyrfans i spelet super lyckliga! Visserligen hamnar man då i diskussionen om att ha raser som kan speciella rörelser och jag känner nog att jag tycker om det OM de är en ras som har en rörelse inte många andra kan så som islandshästen med tölt och lipizzaner med levad. Då kommer ju såklart ämnet om mustangen upp som kan bocka. Vilken häst som helst kan såklart bocka, men om man tittar på hur mustangen bockar så är de rätt ikoniskt till hur de bockar i rodeo. Jag är inte så insatt med om de bara använder sig av mustanger i den underhållningen (som jag inte är så förtjust i), men jag kan tänka mig att det var de som Star Stable ville få fram när de skapade mustangen. De där kanske var lite rörigt, men de är så jag känner när de kommer till speciella egenskaper och raser. Jag ser hellre att om de vill släppa en speciell rörelse, vi kan ta passage, att hästar som används ofta inom dressyr får den rörelsen och inte bara en ras. Jag tror inte att en ny häst skulle säljas mindre bara för att andra hästar plötsligt kan göra samma sak, eventuellt att man successivt släpper rörelsen till fler raser allt eftersom man lyckats anpassa rörelsen till rasen eftersom det inte bara är copy paste som gäller i alla situationer. 
 
Den här veckans önskning blev lite rörig, men jag hoppas ni förstår vad jag menar. Känner ni samma eller är de jag som begär för mycket?    

Underbart material från Star Stable

Jag hoppas ni inte har missat att man nu kan ladda ner lite olika material som man kan använda till att göra Star Stable edits? Om ni har så tycker jag att ni genast ska gå HIT! Jag vet att jag kanske är lite sen med att skriva om detta, men jag ville bli klar med denna först. Esmeralda Silverforce gjorde en egen presentation av sig själv med hjälp av lite material som vi då kan hitta på denna nyhetssida. Fler har hängt på trenden, däribland jag då också. Blev så nöjd och de var väldigt roligt att göra. Vill ni kunna läsa texten så klicka på den lite mindre bilden här nedanför för att få se den i större format. Jag kommer nog inte göra en för varje häst jag har då jag inte har tiden och energin för de. Men jag kanske gör en för Heihei. 
 
De var väldigt trevligt material som vi har fått och jag hoppas vi kommer få ännu mer snart för de är så roligt att få leka lite med material med så bra kvalitet. Har ni gjort någon fin edit av materialet vi har fått?