Rent eller artistiskt?

Tjo på er! Som ni kanske ser så kan man ÄNTLIGEN se min bakgrund. Det var för flera månader sedan som den liksom inte syntes och jag kontaktade supporten till Blogg.se och de sa att de fått mitt ärende. Ingenting hände sen så igår skrev jag till dem igen och fråga, varav jag får svar idag om det fungerar. Vips så var problemet löst... Lite komiskt att man fått vänta så länge för att sedan fråga och så fungera de. Har jag behövt vänta på att rätt människa ska sitta där.
 
I varje fall, så tittade jag nu på min bakgrund och funderade på om de inte var rätt snygg ändå med bara en färg i bakgrunden. Behövder liksom vara en bakgrundsbild där som kanske till och med stör er läsning? Dessutom stod headern ut mer när de inte var en bakgrund bild där. Om jag skulle ha en färg skulle jag försöka byta nyans beroende på årstid för att få någon variation på de hela. 
 
Så jag tänkte fråga vad ni tyckte om de här månaderna när jag bara hade en färg som bakgrund. Var det skönt och fint? Eller vill ni att jag har de bakgrunden jag har haft tidigare? 
 
 

Kommentarer:

1 Renee E:

Helt ärligt så tänker jag inte så mycket på bakgrunden, när jag väl börjar läsa inläggen så är min blick helt fastklistrad vid bokstäverna.
Tycker om det här rödsvarta du har nu, och tycker om iden att kanske byta färg/nyans på det röda utmed årstiderna!

Svar: Oj, tror jag var otydlig. De jag skulle ändra färg på är om jag skulle bara ha en enda färg som bakgrund och inte den som ni kan se nu. Så duktig i photoshop är jag inte tyvärr XD
Rose Shadowlee

2 Paula Lowball:

Jag tycker nog att det passar bättre ihop med headern med en färg som skiftar efter årstid. Men samtidigt är det passande med rosblad eftersom att du ju heter Rose =)

Svar: Exakt! Båda känns ju väldigt bra. X3
Rose Shadowlee

Kommentera här: