De var så galet underbart

Efter en god natts sömn kan jag nu sätta mig ner och reflektera över min underbara söndag som jag hade igår. De första jag tänker på är att jag borde ha vloggat ännu mer, men de är så svårt att komma ihåg kameran när man är omringad av underbara människor som man vill snacka med. Men det kommer fler event i framtiden så jag ska försöka bättra mig. 
 
Jag var i varje fall sjukt nervös och exalterad inför eventet. Så pass att jag inte lyckades äta en ordentlig lunch vilket är väldigt ovanligt för mig. Men iväg kom jag och väl på plats fick jag träffa två andra ambassadörer; Cecilia Gladefield som jag träffat många gånger innan så de var så kul att se henne igen och så fick vi träffa Melissa Seahall som är från Polen. Oerhört trevlig och go tjej! Därefter fick vi komma in och träffa den del av Star Stables personal som var på plats och man måste väl erkänna att de värmde i hjärtat när de kände igen en och man fick kramar. Det är de här som gör de så svårt sen att gå och veta att man inte vet när man ska se dem igen. Hade satt in en gråtemoji här, men mina bloggtexter ska vara rena från emojis...
 
I alla fall så fick vi datorer i närheten av studion och så fick jag hjälpa till med att se om vi kommit in på eventservern som var fixad för igår. De var riktigt roligt att springa runt på servern och läsa i global. Många som frågade vart Sneaky Dragons medlemmar var och om Esme var på plats. I samband så var alla så hjälpsamma och berättade vart medlemmarna var och att Esme var på semester (jobbmester). Alla var så goa i chatten och de var en fröjd att bara läsa. Jag var vid datorn en stund, men så kände jag samma sak som med kameran att jag hellre ville uppleva eventet som var där än att sitta vid en dator. Så jag gick runt lite och tittade på streamen från några av tvskärmarna, dessvärre var ljudet inte så bra så man hörde inte alltid vad de sa. 
 
Intervjun med Karin gick väl bra egentligen. Lite frustrerad över att den delen om vad en ambassadör är inte blev lika bra förklarad som jag hade velat. Jag fick helt enkelt tunghäfta vilket gjorde mig sjukt frustrerad för de händer mig typ aldrig. Kan de kanske ha att göra med att de svaret hade jag övat på flera gånger om? Jag kanske är bättre på att bara ta de som de kommer. Aja, man lär sig. Karin var i alla fall väldigt duktig och de var så roligt att prata med henne och förstå att hon var lika nervös som jag. Efter intervjun fick jag minsann titta på telefonen för att den hade nästan exploderat med meddelanden från vänner som sett mig och som inte visste att jag skulle vara med. Plus från folk som jag tidigare inte pratat med som sa att de var kul att se mig på streamen. Ni var så söta, tack! 
 
När streamen var slut så märktes de att Star Stable teamet kunde andas ut. Det hade gått riktigt bra för att vara deras första gång och det hade varit väldigt spännande att vara med på deras möte där de går över vad som gick bra och vad som gick mindre bra. Jag kan i alla fall säga att min åsikt är att de gick super bra! Men som alltid funderade jag på vad som skulle kunna göras bättre. Det märktes mot slutet att det inte var lika mycket människor kvar när streamen närmade sitt slut. Hur skulle Star Stable göra för att behålla folk där tills eventets slut? Det jag tänkte på var dels att de som var där hade väldigt svårt att faktiskt följa streamen. Jag kan tänka mig att de är svårt när det ska göras något live och det dessutom ska spelas in för att utomstående ska kunna se. Ljud får ju inte krocka eller att de ska vara rundgång. Men de gör ändå att vara där på plats inte var lika speciellt när allt handlade om streamen. En annan fundering är att göra något mer på plats. Igår kunde de som var där se på föreläsningar vilket var en väldigt bra grej att ha! Dessvärre missade jag de mesta då jag var på fel sida av lokalen och glömde bort den delen. De hade pärlarmbandsstationen som också var riktigt rolig och smart! Sen hade de såklart lilla hörnan där man kunde träffa Matilda och Ylva. Till sist hade de en liten butik där de såldes lite Star Stable saker så som t-shirts och boken. Såklart kunde man också prata med personalen som inte var med i streamen, men tror en del är lite för blyga för att gå fram. 
 
Så vad skulle kunna läggas till? På första eventet Star Stable höll på Inferno Online hade de en utlottning. De skulle definitivt kunna vara något att ha som man annoncerar vinnaren av i slutet av eventet för att få folk att stanna kvar. Jag tycker absolut att man ska se över hur man kan göra streamen mer tillgänglig på plats. Tänker man på till exempel E3 som är nu har de en stor scen och läktare där folk kan sitta och titta samtidigt som de streams ut. De skulle varit perfekt om de var mer möjligt även för Star Stable. Självklart kanske de leder till att Star Stable måste se över om de måste hitta en annan lokal vilket leder till att man inte kommer ha tillgång till datorer som på Inferno Online. Fast samtidigt tycker jag att man kan spela Star Stable hemma, men man kan inte se streamen på plats hemma om ni förstår vad jag menar. 
 
Jag tycker att det här eventet kan leda till så mycket! Tänk er ett sånt här event en gång om året där Star Stable kan annoncera stora uppdateringar som kommer komma, arbeten de jobbar på och sneak peeks på saker som kommer väldigt snart. Det tyckte jag var nog de bästa med själva streamen och att få se Hampus springa runt på kontoret. Det måste de ha igen när de har flyttat kontor som ska tydligen ske i början av 2019 om jag förstod dem rätt. 
 
Oj vad långt de här inlägget blev, men jag hoppas det ändå varit intressant att läsa. Som sagt innan kan jag knappt vänta på att få träffa alla igen, men förstår nu att det är sommar och alla går på semester. Jag fick en chans att prata med Nika som är content manager. Hon kan väl ha hintat om att juni kommer innehålla en hel del bra uppdateringar så de ser jag väldigt mycket fram emot! 

Kommentarer:

1 Alva Lionrock:

Å jag hade också velat vara där:( Tänkte kolla på livestreamen men så skulle det ju såklart bli ett gigantiskt åskoväder som slog ut elen-_-

Svar: Åh men vilken otur :O
Rose Shadowlee

Kommentera här: