Uppdatering av basmanstilar

Jag har nog nämnt detta innan, men tänkte att de här är nog bra att ha med i veckans önskningslista. Och ja, ännu en som handlar om att uppdatera något som redan finns, men så är de nu. Som ni kan se i rubriken ska de handla om de manstilar vi kan köpa från hästfrisören. Dessa har funnits sen jag började spela i alla fall. Nope, har inte koll på hur länge den funktionen faktiskt funnits, men sedan 2013 i alla fall. Under denna tid har manarna sett ut som alltid. Självklart anpassas dessa manstilar till alla nya raser så att de inte ser helt knäppt ut. Men man ser ändå att de är av den äldre modellen och alla de nya hästarnas manstillar är SÅ mycket bättre att man inte vill byta. De här är ju då lite tråkigt ifall man ändå vill ge sin häst en unik stil eller, som jag som gillar realism, vill att hästen ska se lite mindre hingstig ut. De flesta hästar som kommit har ofta väldigt lång man som inte är typiskt sto eller valack. Arrogant är som ni redan vet ett sto, men hon har just nu den långa manen som är lusitanomanen för att de stilar som finns hos frisören inte ser bra ut. Svansen är lite konstigt taggig och manen ser väldigt tjock och inte alls lika realistisk som de manar som kommer med hästarna nu. 
 
Så önskningen är att dessa manar får en uppdatering eller att nya versioner släpps. Ett annat alternativ är att alla nya hästraser får ytterligare alternativ att köpa för just den rasen. Detta har skett tidigare med t.ex. den äldre arabhästen och fjordingarna. De behöver ju inte vara just 4-6 olika versioner, utan bara en lång (hingstig) man och man som ser lite mindre ut som ston eller valacker har. 
 
Något annat skulle också vara mer alternativ allmänt hos hästfrisören, framförallt fler flätningar och knoppar. Just nu har vi bara ett alternativ till knoppar och de är ju lite trist när de finns så mycket olika sätt att fixa manen på. Man får inte heller glömma att man kan fläta svansen på en häst som kan se så otroligt snyggt ut. Så detta önskar jag mig också när vi ändå pratar om hästfrisören. 
 
Detta var då min veckas önskning! Är detta något ni själva har reflekterat över? 

Kommentera här: