Vad vet vi egentligen?

Efter uppdateringar brukar communityt gå loss med att antingen berömma teamet för deras fantastiska arbete eller så blir det, för ofta, kommentarer om hur dålig uppdateringen var. Men de jag oftast kan reagera på är när någon skriver "Men de här har väl ingen önskat sig". Absolut kan jag i vissa fall bli förvånad av vissa uppdateringar också, som till exempel den senaste där Star Stable uppdaterade resultatslistorna och tävlingsinterfacet. Men samtidigt kan jag förstå att dels ska gamla saker uppdateras, dels vet vi faktiskt inte hur mycket önskemål de får in om vissa saker. För att skicka in önskemål kan man skriva till Star Stables sociala medier eller gå till deras support. Det är ca 12 miljoner som spelar Star Stable Online idag och det skulle vara oerhört svårt för oss utomstående att se vad som önskas av communityt om man ska tänka på alla spelare. Därför vill jag att man ska sluta säga att ingen har önskat sig något. Då vill jag se bevis på det och om någon lyckas framställa det kommer den människan få en applåd. 
 
Det kan dessutom vara så att Star Stable får en idé till en framtida uppdatering av att se oss spela spelet. Då kanske ingen önskade sig detta, men de tror att en speciell funktion skulle vara väldigt bra för att öka spelupplevelsen. Jag tycker sånt här är bra initiativ av de som arbetar på Star Stable och tycker de är tråkigt när de får trista kommentarer.   
 
Ibland ska man bara vara glad för att man får något i huvudtaget. Tänk också på att bara för att just du inte gillar en uppdatering betyder det inte att resterande miljoner spelare tycker som du. Ryck på axlarna och vänta tills nästa onsdag för vi har ju den lyxen att vi får något nytt varje onsdag. Självklart ska du få uttrycka din åsikt, men tänk, som alltid, på ordvalet. Ge konstruktiv kritik! Tycker du bara den är dålig för att du bad inte om det kanske det inte riktigt är värt att skriva att de bara var dåligt. Nu kanske detta kom rätt sent i jämförelse med förra veckans uppdatering, men jag tänkte att detta är mer passande att ha nära en uppdatering så man har detta på minnet när det väl är onsdag igen. 
 
Kram på er som arbetar på Star Stable! Ni gör ett fantastiskt arbete och ser fram emot fler uppdateringar!  

Kommentarer:

1 Frida Silverfield:

Jag tillhör ju den skaran som älskar att tävla i spelet. För oss som kan lägga timmar på att resultattävla jorviks banor är det här en jättebra början till en uppdatering av resultatlistorna. Det finns mycket de skulle kunna justera ännu mer, men vi har fått den evighetslänge önskade "Restart" knappen vilket är guld när man kraschar och vill börja om :D

Kommentera här: