Klubbmästerskapen är nu slut

Ja, klubbmästerskapet i hoppning är över för den här gången. 4 veckor har gått med en tävling i veckan. Det har legat oerhört jämnt mellan mig och Angie sen starten och igår skulle det avgöras. Vi båda hade inte riktigt en bra dag så vi tänkte nog båda att nu var det kört. Men nej då, de visade sig att det var jämnt och våra kära klubbägare tyckte inte att en delad första plats var att tänka på. Så tillbaka till ridhuset och vi fick rida ytterligare omhoppning där snabbaste är vinnaren. Stort grattis till Angie som slog mig med 2 sekunder! Därmed vann Angie hela mästerskapet och jag kom tvåa. Helt nöjd är jag ändå eftersom jag inte är en höjdare när de går på tid och större delen av mästerskapet gick ut på de. 
 
Nu ser jag fram emot nästa mästerskap som förhoppningsvis kommer vara dressyr! Eller ja, just nu ser jag fram emot temaveckan jag ska hålla med Frida om två veckor. Islandshästtema! 

Påsk 2018

Det var ju inte så förvånande att vi skulle få påskuppdrag idag, men vi fick ju en teaser i måndags. Det visade sig vara Molnriket som finns uppe i himlen. Eller ja, det är Micas kampingplats. Det var i alla fall en rolig liten plats att besöka och man kan nog ta en del fina bilder där uppe. Personligen var det kanske inte en superhöjdare mer än att jag är nyfiken på platsen som Mica ska ha sett. Tävlingen var väl rolig, men jag föredrar lite mer realistiska tävlingar. Men jag förstår att andra gillar variationen som de här faktiskt ger. Mer har nog inte att säga om stället faktiskt. 

Annars kom det vanliga tillbaka så som äggjakt i både byarna och de gylleneäggen. Tänkte faktiskt försöka spela in dem i år så det ska jag roa mig med under påsken. Tror jag har en bra plan till hur jag kan redigera filmerna så de inte blir för långt och trist. 

Vad tyckte ni om dagens uppdatering?