Arrogant

Namn: Classylady
Tilltalsnamn: Arrogant
Kön: Sto
Född: 2005
Ras: 
Lusitano
Lynne: Hon lever upp till sitt namn för det är riktigt svårt att få henne att gilla en. Hon tittar gärna på en som om man är hennes tjänare. 
 
Arrogant kom hit till Jorvik i hopp om att hon skulle bli ett avelssto, men de var rätt svårt att hitta en ägare då de är svårt att få någon kontakt med henne. Hon har en toppstam och fantastiska rörelser samt väldigt lätt att rida, men hon har väldigt svårt att visa känslor som visar att hon gillar någon. Jag var på besök på gården hon bodde på sålänge som hon var till salu och tyckte väl att hennes personlighet var väldigt speciell så jag sa att jag gärna tar henne på prov. Nu bor hon hos mig och jag försöker lära känna henne. Det är svårt men varje dag får jag någon form av signal från henne att hon ändå trivs hos oss så hon lär nog få stanna. 

De finaste jag har sett!!!!

Jag har längtat länge på något nytt i butikerna och idag besvarades mina böner och mer. Titta på den! De är banne mig konst! Åååhhh vad jag älskar kläderna, utrustningen och, till och med, rosetterna! Jag köpte även de andra utrustningsettet, men de här var nog de snyggaste. Vill definitivt se mer av de här i framtiden. Kanske jackan i fler färger så som grå, mörkblå och röd m.m. Hjälmen, stövlarna och handskarna var också perfekta. Kommer definitivt använda hjälmen så kommer nu variera mellan denna och den gråa jag typ alltid har. 
 
Potatisfestivalen är tillbaka och de är ju lite mysigt. Jag gillar banan man gör och de är ju alltid roligt med något som förändrar vardagen en liten stund. Men annars har jag inte så mycket mer att säga om festivalen. De var såklart en fin liten gåva som man får i slutet med såklart en potatis som detalj. 
 
En större garderob har varit efterlängtad bland många och jag hoppas detta gör de bättre för många. Men vi får inte glömma att Matilda och Ylva berättade att Star Stable arbetar på att förbättra garderobfunktionen och vill veta hur vår drömgarderob ser ut. Så kontakta Star Stable, antingen via mail och lämna en kommentar på deras sociala medier så förs de vidare till deras koncept team. Jag vet faktiskt inte själv vad jag skulle vilja ha, men det vi får kommer nog vara bättre än de vi har idag vilket jag ser fram emot. 

Mysigt med liv i skogen

I en uppdateringen gav Star Stable oss ekorrar som busar runt i Gröndalsskogen. De är så oerhört mysigt med liv på Jorvik, allt från fåglar, ekorrar, rävar och vilda ponnys ger så mycket till upplevelsen på Jorvik. Det ska vara en ö fylld med liv och de börjar märkas mer och mer nu när Star Stable börjar placera ut söta djur som dessa ute lite varstans på ön. Jag hoppas på att det kommer komma rådjur till spelet någon gång. Kanske liksom en eller två flockar som kan dyka upp på lite olika platser och som inte går att se hela tiden. Åh eller en älg som man kan se en gång per dag. Att ha djuren framme hela tiden och på ett och samma ställe känns lite onaturligt på något sätt. De skulle vara så mycket mysigare också om man liksom råkade passera dem vid just de rätt tillfälle. Som de är i verkligheten. Samtidigt så är detta en magisk ö och de är ju då inte konstigt att djuren beter sig lite väl onaturligt såklart. Men ja, man kunde ju hoppas på lite mer variation i djurens beteende. 
 
Har ni något vilt djur ni skulle vilja se på Jorvik?