De går väldigt fort!

De finns de som fortfarande är lite oroliga över processen med GDPR och de är väl för de låter större än vad det egentligen är. Därför ska jag nu visa er hur liten ni måste göra för att sedan fortsätta med era liv på Jorvik. Det ni ska göra är att logga in på Star Stables hemsida med de kontouppgifter du har vilket är din mail och ditt lösen. Precis som vanligt. Du kommer mötas av det här. 
De du ska göra då är att klicka på den blå knappen. Du kan trycka på den andra, men då skjuter du bara upp på något som behöver göras och som går väldigt fort. När du har klickat på den blå knappen så kommer du till nästa sida. 
 
Här ska du framförallt kryssa i den första ruten som säger att du godkänner de nya användavillkoren och integritetspolicyn för Star Stable. De andra två behöver du inte kryssa i om du inte vill ha nyheter eller erbjudanden på mejlen. När du är klar med att ha kryssat i den första rutan så klickar du på den gröna knappen. När du gjort de får du veta att du är helt färdig och kan göra vad du vill. 
 
Jag vet själv hur de är med att dra ut på saker för att man tror att de är så mycket tid som går till något tråkigt, men de här tar max 1 minut, de vill säga om du inte tänkt läsa allt som finns där såklart för då kommer de ta längre tid. Har du däremot funderingar över regler och sådan senare så kan du hitta Användarvillkoren längst ner på deras sida. Den finns alltid tillgänglig! 
 
Jag har nu gjort denna process på alla mina konton. Kom ihåg att den måste göras på alla konton så du inte glömmer bort de om du har fler än ett. Har du fortfarande funderingar över GDPR så har Star Stable skrivit en väldigt bra beskrivning om detta på deras nyhet sida som ni hittar HÄR
 
Nu ska jag njuta av en solig fredag. Ha de bra!

Kommentera här: