Nämen Halloweensnostalgi

Förra veckan fick vi ett helt nytt Halloween och denna vecka får vi återbesök från några gamla godingar. Jag blev såklart väldigt glad att se våra kära söta spöken komma tillbaka och att jag därför fick tillfället att äntligen streama medans jag letade efter dessa. Det stora pluset var att Frida följde med så det blev en riktigt rolig stream. Den streamen kan ni se här nedan.
Men det som gjorde mig riktigt glad var att Rob och Bobs läskiga uppdrag, som vi fick uppleva för några år sedan, kom tillbaka. Det var ju super eftersom jag började med Youtube efter det kom så de borde ha vari 2015 om jag tänker rätt. Men nu finns det på video och den håller på att renda just nu. Jag hade velat ha den uppe innan streamen, men videon blev lite över 40 minuter lång så rendering tar några timmar. Aja, så får det vara ibland och jag har en snäll pappa som kommer hämta mig så jag slipper åka hem sent på natten helt själv. 
 
Annars så var det pumpajakten och de lilla läskiga tåget tillbaka i slottet. Personligen är dessa inga av mina favoriter. Men nu vid närmare eftertanke vet jag inte om jag har spelat in det lilla tåget. Det måste jag kolla upp sen. Kanske kan göra det i helgen annars. Nu kan man i alla fall säga att detta var Halloween 2018 i och med att det nu är klart. 
 
Nu ska det hypas för nästa onsdag då våra kära starthästar kommer få sin uppdatering. Kan knappt vänta!!! Happy Halloween och ha en mysig alla helgonashelg!

Kan vi kanske få ytterligare en teaser snart?

Med alla stora grejer som kommer så vill jag så gärna se mer. Eller ja, jag skulle inte tacka nej till att få deras uppdateringschema just nu, så jag vet när jag borde sitta hemma och bara vänta. Man kan alltid önska... I alla fall, satt jag nu och tänkte på att en teaser video på starthästarna kanske kommer ut idag, men kom då på att de kommer ut nästa vecka. Så om vi ens kommer få någon video så blir det antingen innan helgen eller om en vecka. 
 
Aja, men vad kan komma på onsdag då? Det är så mycket stort som kommer senare så man glömmer bort stackars lilla 31:a uppdateringen. Kanske får vi mer Halloweengrejer att göra? Det är trots allt Halloween på onsdag. Vad tror ni? 

Tor

Namn: Northprince
Tilltalsnamn: Tor
Kön: Valack
Född: 2005
Ras: Fjording
Lynne: Kaxig men på ett bra sätt och äventyrslysten.
 
När man sett flera fjordingar på Jorvik blev jag sugen på att skaffa en själv. Sagt och gjort kollade jag runt på olika fjordingar som var till salu. Då hittade jag Tor i en annons och tyckte han såg riktigt fin ut. Jag åkte till gården och fick träffa honom. Hans glimt i ögat fick mig att falla pladask och jag blev mer säker på mitt val när jag red runt på honom. Jag blev förvånad över hur lätt det kändes att styra honom trots att han såg så kraftig och stark ut, men han flöt runt i paddocken. Jag åkte hem och funderade lite, men ringde sedan ägaren och la ett bud. Jag fick lägga ett till bud då en annan var intresserad och till slut vann jag. Nu är han hemma hos mig och det bästa vi båda vet är att rida ut och bara njuta av naturen.