Göölligt och roligt!

Dagens uppdatering innehöll ett roligt uppdrag med Emma. Hon känner sig redo för att skaffa sin alldeles egna häst och vi får följa med henne ut på jakt efter hennes själsfrände. Men de är verkligen inte lätt att hitta den perfekta hästen och ibland har man en bild av den som inte visar verkligheten. Det här var ett riktigt roligt och gulligt uppdrag! Emma har fått sig en liten uppfräschning på köpet så det är ju självklart att hon ska få en kompis också. Nu kommer det kanske lite SPOILER varning om ni fortsätter läsa! Något jag också uppskattade var hur seriöst Star Stable EA gjorde uppdraget. Det är inte bara att köpa en häst utan det är mycket arbete runt omkring för att se till att det blir ett riktigt bra köp. En bra lite skola för de som inte vet hur köp av häst går till. Nu var ju detta kanske inte helt enligt regelboken. Det var ju faktiskt inga papper framme utan mer en vigsel. Men bra att det tog med veterinärbesiktningen och att en hovslagare ingick i hela processen.  
Måste väl säga att jag är lite besviken över att vi inte får köpa dessa fina hästar! Den där vita hästen bakom, som jag trodde var en connemara, hade passat bra in i mitt stall. Och den där clydesdalen är så söt!!! Men jaja, man får väl fortsätta drömma. 
 
Annars så ska det finnas ytterligare två ston som ska föla. Har inte hittat dessa än, men de lär väl communityt hjälpa till med. Det finns nu också scheman för championat i spelet. Mycket uppskattat måste jag säga även fast det finns bra sidor som spelare redan har gjort. Annars var de inget mer idag vilket jag personligen tyckte var skönt då jag har extremt mycket att göra idag så en inspelning hade varit tufft. Men det var oerhört mysigt med Emmas uppdrag och jag hoppas vi får träffa henne igen i framtiden och se hur de går.