Bigchief

So cute!
 
Nu fick vi äntligen våra tinkrar och de var ju en riktig rolig överraskning att en utav dom var isabell när de har varit några som spekulerat i två olika svartskäckar och fuxskäcken. Deras hållning just nu dock är något som jag tror jag måste vänja mig vid. Jag gillar ju mer graciösa hästar som andalusierna och friesern så de är ju raka motsattsen till hur tinkern rör sig. Men de är ju i princip så de rör sig. De var inte avlade för dressyr och där med har inte kroppen för den heller. Jag börjar långsamt gilla deras klumpiga stil. Ser ut som en ridskolehäst som man just har börjat skritta runt på spåret för att varma upp. Men neh, jag är faktiskt nöjd med arbetet de har gjort på dessa. Något jag verkligen föll för var ögonen på Chief. Så utstrålande och vackra. Ser riktigt klok och snäll ut. Man känner sig som Merida från Brave när man rider runt på tinkern. Fast Merida hade en Clydsdale har jag för mig. Oh, kan vi inte få sånna också? En sån Clydsdale som just hon har.
Jag gick och testade lite saker för att se om de finns restriktioner med dessa hästar. De enda jag har hittat är att man kan inte ha benlindor. Inte för att jag förstår varför man skulle vilja ha de till de här hästarna men man kan inte de. Sen gick jag till en frisör för att se om de är som friesern att man inte kan ändra man och svans men de går precis som på vanliga hästar och de ser inte så jätte dåligt ut heller. 
 
De nya kläderna som kom dock var väl inte de snyggaste jag har sett. Väldigt blommiga och en påminde om en sån där nattklädsel min farmor brukade ha. Jag är inte mycket för klänningar allmänt men de som finns i SSO är ju inte de bästa de har gjort. För det första, måste alla ha långa armar? Måste de ha någon konstig mönstring? Kan de inte bara vara en röd klänning eller nått? 
 
Uppdragen var i princip precis som alla uppdrag man haft när marknade flyttar. Men jag måste säga att de är roligt att dom flyttar den lite oftare. Men kommer den bara flyttas när de kommer nya hästar? 
Sen en annan grej jag tänkte på idag. Kommer de ta slut någon gång eller kommer vi få nya hästar i flera år framöver? Vart ska de stå då? Visserligen så är ju faktiskt inte hela Jorvik öppet än så de finns nog försäljningsstallar planerade för de områden också. 
Vilka hästraser vill ni se i framtiden?