Det är en stor dag för Star Stable Online

Jag är rätt glad att jag han med detta innan servern bestämde sig för att det var för mycket och inte riktigt funkar just nu. Jag hade velat ta lite bilder också och helst spelat in vinteruppdragen, men det får väl vänta tills imorgon i alla fall. 
I varje fall, det här är otroligt! Det är så vackert och jag är så glad. Det är inget glitter överallt, det är stilrent och mysigt. Hästarna har en varsin box och det går att öppna dem. Håller fortfarande på att lära mig detta med sorteringen. Skulle ju vilja ha alla mina Islandshästar tillsammans närmligen. Men men, jag klurar nog ut det när jag har tid och lust. 
Jag uppgraderade mitt stall till max för att jag vill kunna ha så många hästar som möjligt hemma. Så man inte glömmer dem liksom. Men hagen är ju underbar! Det är så smidigt och underbart att hästens humör inte påverkas alls. 
Ljuset i stallet är också perfekt, speciellt vid garderoben, så man ser hur outfiten ser ut. Nu ska jag väl inte säga hurra innan jag sett stallet i kvällsljus. Har ju en tendens att fixa ihop outfits på kvällen/natten. 
Det är fint med de där extra rummen som finns mellan boxarna. Men jag förstår inte direkt vad de ska vara till. Är de bara där för att vara där? 
Jaja, ni får se på videon för att se hela min reaktion på när jag går in i stallet för första gången. 
Asså det är inte sant!!! Redan nästa vecka?! Det lär väl komma en trailer i veckan. Men jag får ju lite känslan av att området kanske inte är så stort som Epona är. Eller ja, man förstår det bara av att området heter Jorvik City. Liksom, Jorvik City är inte ett helt område utan ligger väl i ett område? Vi får nog svar på detta i veckan som sagt. Så hypa!