Ett mysigt slut efter en trist helg

Jag har haft en rätt tuff helg då min hund har varit dålig två nätter i rad och det leder alltid till att jag inte får sova ordentligt och då kommer mina tankespöken fram. Idag bröt jag ihop på morgonen, men jag har världens bästa mamma som prata med mig och gav mig goda saker att äta. Japp, jag är en tröstätare. 
I varje fall, jag avslutade i alla fall helgen med att vara med på Klaras första event med klubben. Hon höll i ett supermysigt event där vi först hade en liten frågesport om SSO. Vi blev uppdelade i två lag och vi fick diskutera vad vi skulle svara innan en skrev det i vän till Klara. Mitt lag hade bästa team work och vi vann. Yey for us! 
Som avslut lekte vi en lätt Sanning och Konsekvens lek för att lära känna varandra. Mycket mysigt och jag kanske var lite taskig mot Nad när hon valde konka. "Ring hem och rid tillbaks hit". Hahaha, jag hade tur med att andra fick värre uppgifter och att Nad inte bodde så långt bort ändå. 
Men nu ska jag samla mig för en ny vecka. Jag har ingen aning om vad den kommer ge mig, men jag förbereder mig för de värsta tyvärr...

Kommentera här: