Jag flippade ut i bilen

Jag satt i bilen med familjen när jag fick notisen från Star Stable appen och jag flippade ut totalt så att familjen tittade på mig väldigt konstigt. Haha, förstår dem egentligen. Men åh vad jag har hoppats på en mer sportig ras och så ger dem oss den vackra Hannoveranaren. 
 
Jag vågar inte säga allt för mycket om vad jag tycker då man egentligen har ett bättre intryck av hästen när man väl har köpt den och rider den i spelet, men lite små grejer får man ändå ta upp. Det är definitivt ingen som har missat att ÅH NEJ DEM RÖR SIG SOM ALLA ANDRA.... News flash; de flesta hästar ser ut likadant och rör sig likadant. Om ni ser på ett dressyrtävling kan jag berätta för er att du kommer att se runt 10 olika raser, men du kommer inte kunna veta det för de flesta ser exakt likadana ut. Samma sak på en hopptävling. I en Grand Prix kan man se Holsteiner, Hannoveranare, Svenskt halvblod, Holländskt Halvblod m.m men man ser extremt sällan någon skillnad. Så kan vil snälla sluta klaga på SSO för att dem släpper nya hästar som rör sig likadant som de andra? Om någonting hade det varit extremt skumt om Hannoveranen rörde sig som Friesern istället för det Engelska Fullblodet. Och vi får ju inte glömma att sist när SSO gjorde nya animationer och rörlser fick de en massa skäll för att det var fult och dåligt... Arabiska Fullblodet... Inget dem gör är tydligen rätt. Ugh! Neh, nu får jag lugna ner mig och fokusera på trailern. 
Jag säger i alla fall att jag älskar rörelserna. Hästarna rids i fin form och de funkar som allroundhästar som en Hannoveraner är. Det enda är väl manen och färgerna. Jag vet inte varför men det känns lite ofärdiga och plastiga ut. Men jag ska inte hänga upp mig på det där för mycket utan vänta tills jag sett hur de är i spelet. Den där fuxen kommer nog få åka hem till mig om inte den tredje är snyggare. Så ja, finns inte så mycket annat att säga. Jag ska skriva upp i min kalender att jag ska vara hemma på onsdag för att köpa häst och göra review. 
 
Fastnade ni för någon i trailern eller hoppas ni på den tredje?