Som ett helt nytt spel!

Jag ÄLSKAR när vi får sådana här teasers av Star Stable! Och jag som gått omkring och varit besviken att vi inte får ett nytt område i år. Never mind! Den här uppdateringen kommer att bli som ett helt nytt område och det kommer kännas som ett helt nytt spel. Nu ska vi komma ihåg att det vi ser på bilderna är inte självklart att det just kommer se ut sådär, utan ändringar kan ske. Men ändå! Det ser helt magiskt ut och man ser att de vill gå efter samma stil som i Mistfall. Jag har länge tänkt och känt att Jorvik ser lite trist ut, speciellt i jämförelse med Mistfall, men nu kommer allt kännas lika levande. Åååhh, tänk att rida på de där vägarna och se alla nya detaljer. För man ser att det är så mycket mer detaljrikt än vad de är idag. Till och med himlen kommer bli uppdaterad! 
 
Om ni vill läsa mer om hur de tänkt och så vidare så kan ni klicka HÄR så kommer ni till artikeln på Star Stables hemsida där Ullis Linder berättar mer om projektet. 
 
Vi har inte fått ett officiellt datum för när denna uppdatering kommer ske, alltså antagligen inte nu på onsdag. Men innan årets slut kommer Silverglade få ett helt nytt lyft! Det här måste betyda att även Silvergladebyn och Steve kommer få sig en uppdatering! Kommer även de områden som redan har fått sig en uppdatering även dem få sig ett lyft? Det blir så spännande att se och jag förstår verkligen deras val att fokusera på det här. Det måste börja se mer enhetligt ut. Ja, vad ska man säga. Som vanligt har man något stort att se fram emot nu! 

Kommentera här: